USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кварцяний прокоментував свою емоційну реакцію на гру «Волині» зі «Сталлю»

6 Серпня 2016 21:58
Головний тренер ФК «Волинь»Віталій Кварцяний впевнений, що його методи допоможуть «зліпити» з молоді лучан дорослих футболістів.

Про це повідомляє Ua.football.

«Чому я кричав в роздягальні? Підслуховувати роздягальню не треба, я ж у вас нічого не підслуховував. Вони до цього звикли. Вони молоді хлопці, їм важко, хочу, щоб вони грали кваліфіковано, тому я намагаюсь їм підказувати.

Сьогодні ніхто правильно не зіграв. Хоча є і позитив. Ці хлопці ще випливуть років через два-три. Вони вміють більше, ніж показують на полі. Але, звичайно, є мандраж. Я хочу від них більшого. Вони один на одного сподіваються, але лідера немає. Чекаємо, коли з’явиться лідер. Хотілося якіснішого футболу, щоб хлопці сміливіше працювали з м’ячем. Я їм дозволяю на швидкості обігрувати, але вони про це забувають. Я їх розумію, але не можу давати поблажки через те, що їм 17-18 років. Треба вміти вже по-чоловічому все сприймати. Талант у них є, невеличкий, але і він може розвиватися.

Навіть за такої гри, міг бути і нічийний результат, якби реалізували свої моменти. Але ми цього не заслужили. Старалися працювати наскільки були сили.

Я не думаю і не переживаю про те, чи ображаються на мене гравці. Моя справа говорити їм правду. Вони повинні бачити проблему, реагувати на зауваження, змінюватися. Вам здається, що якийсь дикун? Я завжди таким буду», - сказав Кварцяний телеканалу «Футбол 2» після матчу зі «Сталлю».

Нагадаємо, луцька команда поступилася з рахунком 1-0. Головний тренер команди Віталій Кварцяний , схоже, був дуже невдоволений, про що свідчили його однозначні репліки під час гри. ВІДЕО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Твою Мать Показати IP 7 Серпня 2016 08:50
Старий ти ще не пішов на пенсію?
волинянин Показати IP 7 Серпня 2016 12:46
виховувати-не значить гнути трьохповерхові мати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus