USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із 13 липня у Луцьку відновлять роботу дитсадки, які закрили через Covid-19

10 Липня 2020 19:05
Із 13 липня у Луцьку відновлять роботу дошкільні навчальні заклади №36 та №37, які закрили через захворювання працівників на Covid-19.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Рішення ухвалили 10 липня під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки, враховуючи інформацію, надану начальницею управління освіти Зіновією Лещенко. Як зазначила посадовиця, працівники цих садочків, які перехворіли на COVID-19, протягом усього перебігу захворювання на роботі або не перебували, або уникнули контактів із іншими учасниками навчального процесу. Наразі нових випадків захворювання у цих закладах не зафіксовано, вжито усіх превентивних заходів.

Повідомляється також, що за останню добу у Луцьку зафіксовано 19 нових випадків захворювання на COVID-19. Всього в обласному центрі налічується 622 випадки захворювання, з них 13 — летальних. За час епідемії одужало 163 лучанина.

Тим часом тривають перевірки дотримання вимог карантину силами Держпродспоживслужби, поліції, департаменту муніципальної варти та виконавчих органів Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus