USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Із бюджету міста передбачили гроші на зарплати працівникам «Луцьктепла»

28 Серпня 2020 12:17
Із міського бюджету виділять кошти на погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося 28 серпня під час позачергового засідання сесії Луцької міської ради.

Як нагадав депутат, радник міського голови Ігор Поліщук, на жаль, уряд продовжує політику знищення ключових комунальних підприємств, які забезпечують життєдіяльність міст країни, зокрема за рахунок впровадження різноманітних схем розподілу газу чи введення додаткових платежів.

Також депутат звернув увагу, що комунальне підприємство «Луцьктепло» перебуває у вкрай критичному стані, а заборгованість підприємства постійно збільшується.

«Тому пропоную до уже передбачених 5 млн грн додати ще 2 млн грн для погашення заробітної плати працівникам підприємства, аби вони мали змогу підготувати своїх дітей до школи», – сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ABC Показати IP 28 Серпня 2020 14:18
Алло, керманичі, ви там вже зовсім страх втратили? Міський бюджет не передбачений для виплати зарплат, він необхідний для розвитку міста. Не може Луцьктепло ефективно працювати - закривайте цю шарагу і дайте людям можливість встановлювати автономне опалення. Весь Ужгород вже давно перейшов на автономки, і армагедону не сталося. Скільки ще часу ми будемо годувати цього совкового паразита Луцьктепло?
123 до ABC Показати IP 28 Серпня 2020 14:44
Напиши-но свою адресу - розглянемо технічну можливість!
Правда Показати IP 28 Серпня 2020 16:06
ДКП Луцьктепло-банкрут!!!І Це факт.Думайте лучани,добре думайте,хто буде опісля...якщо є чим думати,на жаль...
Василь Показати IP 28 Серпня 2020 16:49
Без будівництва нових квартальних котелень для зменшення протяжності мереж і зменшення тепловтрат з цього тупика вибратись неможливо.Всі великі міста України відмовляються від гігантських промислових котелень і переходять на квартальні.Для цього на житловому масиві підшипникового заводу достатньо встановити дві комплекті котельні,а на Завокзальному районі-5-6 таких котелень.Так як вони автоматизовані-то і кількість персоналу потребують набагато менше. Так як будинки не підготовлені до зими-то теплові втрати величезні.Перші 60 ІТП в Завокзальному районі тільки ускладнять подачу теплоносія на сусідні будинки внаслідок мізерного перепаду тиску. ДКП Луцьктепло потребує значної реорганізації,інакше проблеми тільки будуть загострюватись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus