USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із першого травня на дорогах Луцька з’явиться нова розмітка

27 Квітня 2018 10:22
Нову дорожню розмітку в Луцьку розпочнуть наносити 1-го травня. У міській раді пояснюють, що хотіли зробити це раніше, однак перший тендер не відбувся через невідповідність законодавству документів, які надали учасники торгів.

Нагадаємо, що перший тендер в обласному центрі оголосили ще в лютому. На це з міської казни передбачили 2 мільйони гривень. «Розмалювати» мають намір понад 9 тисяч метрів.

Втім, розповідає радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, до виконання робіт так і не вдалося приступити.

«Справа в тому, що відбулася певна затримка в роботі, адже після оголошення першого тендеру, він не відбувся. Усе тому, що документація всіх учасників не відповідала чинному законодавству. Відповідно тендер не відбувся. Далі був оголошений другий і успішно завершився. Тому з 1 травня ми активно приступатимемо до роботи над нанесенням розмітки.

Зауважу, що цього року ми будемо продовжувати започатковану торік практику наносити пластикову розмітку. Вона позитивно себе показала в експлуатації. Ту, що нанесли торік, зараз не треба перемальовувати, вона витривала. Звісно, десь є певні недоліки, але вони незначні, а сокільки на неї є гарантія, то підрядники проблеми усунуть. Ми задоволені цим і маємо намір розширити територію її нанесення на все місто», - коментує Інформаційному агентству Волинські Новини Ігор Поліщук.

Нагадаємо, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась свого часу наголошував, що класти пластикову розмітку будуть лише на капітально відремонтовані дороги.

Однією із головних переваг пластикової розмітки є те, що вона у нічний час відсвічується за рахунок світлоповертаючих кульок, які використовуються при її нанесенні. Окрім цього, перевага цієї технології полягає в тому, що на відміну від звичайної фарби, вона не потребує оновлення через кожні півроку.

Також підприємство-підрядник дає гарантію на неї 3 роки, а реальний строк експлуатації, при дотриманні технічних умов, - до 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 27 Квітня 2018 17:42
За пiв року а то i раньше дощ та колеса зтруть !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus