USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Із семи таборів відпочинку АПК Волині діє лише один

5 Липня 2016 13:14
Із семи колишніх таборів агропромислового комплексу Волині збережено лише єдиний позаміський заклад оздоровлення і відпочинку в Горохівському районі.

Про це повідомляє сайт Горохів.

Учениця п’ятого класу Луцької школи-гімназії № 18, донька відомої в Україні журналістки Волинської держтелерадіокомпанії Олени Собець Уляна відпочивала в Болгарії, Угорщині. Та каже, що їй найкраще у «Веселці», що директор Галина Дзецько для дітвори, як рідна мама. Обдарована Богом гарним голосом юна співачка Уляна Собець уже четвертий раз приїхала оздоровлюватися в Горохівський район.

У дитячі роки «Веселка» була улюбленим місцем відпочинку для цьогорічного випускника НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня-гімназія» Горохова, майстра спорту України, чемпіона Європи з боксу Володимира Павлюка. Цьогоріч його бабуся Надія Степанюк привезла сюди молодших двох внуків, аж із Коломиї.

Таких хороших прикладів в 30-річній історії «Веселки» (ця ювілейна дата виповниться 27 вересня 2016-го) дуже багато. Адже за цей час тут оздоровили більше 15 тисяч дітей із усієї Волині, торік – і групу юних донеччан, в яких залишилися прекрасні враження про наш рідний край. Про це вони написали вірш, присвячений Г. А. Дзецько, а керівники Донецької області нагородили за це голову райкому профспілки працівників АПК і водночас багаторічного директора «Веселки» Галину Андріївну Почесною грамотою. Крім того, керівника свого часу нагородили Почесною грамотою Верховної Ради України.

Готуючи позаміський заклад оздоровлення й відпочинку дітей у Горохівському районі до цьогорічного ювілейного сезону, відремонтували приміщення, комунікації, впорядкували територію, закупили нові меблі, постільну білизну та посуд для їдальні, спортивний інвентар. І ось днями відбулося урочисте відкриття першої табірної зміни.

Для фінансової допомоги «Веселці» цього річ районна рада виділила 195 тисяч гривень. Завдяки цьому одержать 84 путівки й оздоровляться діти пільгових категорій.

У першій табірній зміні відпочиває 126 дітей не тільки з Горохівщини, але й Луцького, Маневицького, Ківерцівського, Ковельського, Володимир-Волинського і Локачинського районів.

Олег ДІДИК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus