USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Із економічної кризи Україну виведе революція? ВІДЕО

18 Листопада 2008 13:22
Під час сесії Волинської облради депутати обговорювали першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам економічної та фінансової кризи у Волинській області. Про це 18 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Депутат Волинської облради Богдан Дівнич звернув увагу на те, що ще раніше потрібно було здійснювати заходи щодо запобігання кризи. За його словами, зараз «сюди залишається ввести китайських хунвейбінів, які би зробили революцію, як у Китаї».
Депутат Сергій Іванюк (фракція БЮТ) запропонував заборонити перекидання коштів із галузі охорони здоров’я на інші потреби. За словами заступника голови Волинської ОДА Василя Байцима, депутати, які мають власний бізнес, повинні виводити свої підприємства з кризи самі.
Він навів приклад підприємства «Кромберт енд Шуберт», де заявили, що не скорочуватимуть своїх працівників, а лише зменшать робочий час. На думку пана Байцима, під час кризи варто насамперед звернути увагу на сільгоспвиробників, будівельників, малий та середній бізнес та на заходи з енергозбереження.
Як стверджує представник фракції УНП у Волинській облраді Микола Пасаман, будівельників у великих містах України масово звільнили. Відповідно ці волиняни, які там працювали, повертатимуться додому. А це не враховано пропонованим проектом рішення щодо антикризових заходів.
Крім того, не враховано, що українці-заробітчани з-за кордону теж повертатимуться додому, зокрема на Волинь. Микола Пасаман припустив, що «замість хунвейбінів революції робитимуть заробітчани». Тому пан Пасаман запропонував здійснювати моніторинг міграційних процесів.
Його колега по фракції Юрій Єлева запропонував зосередити свою увагу на енергоощадні технології.
Керівник фракції Партії регіонів у Волиньраді Петро Пронь вважає, що насправді «криза розвилась в Україні і перейшла на Схід». Він співчуває і представникам виконавчої влади через те, що вони практично не мають впливу на підприємців. «На «Волиньгаз» ми (влада – «ВН») ніяк не можемо вплинути, на «Обленерго», на Башкаленка (бізнесмена, голову Волинської обласної організації Партії регіонів)».
Також пан Пронь запропонував створити постійно діючу антикризову робочу групу. Де путати погодились з більшістю поропозицій до проекту рішення, щодо «про першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи у Волинській області» запропонованому ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Гітлєр Показати IP 18 Листопада 2008 14:17
Прапанюю дуже прастий, зато 100% эфектівний вихід з кризи. Виводим всіх депутатів ВР на майдан Незалежнасті, місцевих депутатів на місцеві центральні майдани і розстілюємо.
Гер Батюк Показати IP 18 Листопада 2008 14:43
Проню.За Башкаленко окреме дякую!
Доктор Геббельс Показати IP 18 Листопада 2008 14:46
А з ними Ющенка, Кучму і всіх прихвоснів.
Анонім Показати IP 18 Листопада 2008 15:48
Депутатів на майдани -це дуже ЕФЕКТИВНИЙ метод
Депутат Показати IP 18 Листопада 2008 18:17
Тільки попробуйте троньте. Підключемо всіх, міліцію, прокуратуру, чекістів, бандюганів і інших та вас електорат зажинемо нижче плінтусу, роздавимо як тараканів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus