USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Ізраїль вводить «зелені паспорти» для COVID-вакцинованих

19 Лютого 2021 07:40
Влада Ізраїлю представила «зелений паспорт», який отримають ті громадяни, які мають щеплення від коронавірусу або ж уже перенесли захворювання. COVID-документ дозволить жителям відвідувати спортзали, басейни, виставки, жити в готелях.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

Новий сертифікат був представлений у четвер, 18 лютого, міністром охорони здоров’я Ізраїлю Юлієм Едельштейном. При цьому він попередив, що за підробку документа будуть серйозні юридичні санкції.

Паспорт громадяни зможуть отримати з неділі, 21 лютого.

«Так виглядатиме перший етап після повернення до нашого майже нормального життя», – зазначив Едельштейн.

Тим часом, як повідомляє видання Israel Info, «зелений паспорт» вже продається на декількох акаунтах у Telegram. Фахівці відзначають, що довідку МОЗ дуже легко підробити в фотошопі разом з QR-кодом, який читатиметься пристроями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus