USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Каблучка: чарівна прикраса для кожного*

18 Травня 2022 15:29
Коштовностями завжди захоплювалися. Ще кілька століть тому їм приписували магічні властивості, а тому прикраси із благородних металів завжди коштували дорого й цінувалися високо. Сьогодні вироби із золота стали набагато доступнішими, й купити їх можуть всі, хто побажає.

Для того щоб з’ясувати всі тонкощі вибору, експерти «Злато» рекомендують вивчити типи прикрас. Неабияку популярність мають каблучкиелегантні виробидля будь-якого віку і статі. Сучасна мода більше не вказує, хто, як і де має носити прикраси, а тому вони стали повсякденними елементами гардеробу.

Види найпопулярніших золотих каблучок

Завдяки кропіткій роботі майстрів кожен цінитель краси має змогу вибрати коштовність під особливості свого характеру, потребу, місце призначення. У каталозі ювелірного гіпермаркету можна вибрати:

- Обручки – і класичні, і сучасні. Каблучки в мінімалістичному стилі вирізняються комфортом та зручністю. Оригінальні прикраси можуть мати будь-який дизайн: експерименти майстрів дозволяють купити коштовності з камінням та ажурними вставками.

- Масивні персні, оздоблені дорогоцінним чи напівдорогоцінним камінням. Такі прикраси зазвичай одягають на важливі заходи, світські раути. Їх можна обрати і для чоловіка, і для жінки.

- Фалангові прикраси – сучасний вид виробів, які переважно носять юні модниці. Примітно, що такі коштовності прийшли до нас ще з античних часів, але були забуті. Різновидів таких виробів безліч: це і лаконічні предмети для одного пальця, і складні комбінації для всієї руки.

- Ажурні – максимально ніжні та повітряні аксесуари, на які нанесено різноманітні орнаменти. Здебільшого їх носять представниці прекрасної статі, підкреслюючи свою чарівність.
Звичайно, є ще багато видів золотих каблучок. Вибрати можна не тільки стиль чи значення, а й колір металу. Замовити в салоні можна прикраси з червоного, рожевого, білого чи комбінованого золота.

Стилісти «Злато» радять відповідально підходити до вибору дорогоцінного аксесуару. Не варто купувати ювелірні прикраси в непровірених місцях, хай яку привабливу ціну там пропонують. Професійні компанії гарантують якість та можуть надати сертифікати відповідності. До того ж, зазвичай асортимент в бутиках вражає різноманіттям: навіть найпростіша і непримітна каблучка може бути різною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus