USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Кабмін дозволив використовувати е-паспорт для польотів по Україні

9 Вересня 2020 16:09
Кабмін на засіданні в середу підтримав рішення щодо внесення змін до Державної програми авіаційної безпеки цивільної авіації, де передбачили можливість пред’явлення для повітряних перевезень в межах України е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон.

Про це повідомляє УНН.

«У нас було запроваджено експеримент з використання для внутрішніх повітряних перевезень в межах України цифрового паспорта та цифрового паспорта для виїзду за кордон. Кожен проект має реалізовуватись на рівні закону у разі успіху. Тому проектом акту пропонується доповнити пункти 61 та 62 Закону України про внесення змін до Державної програми авіаційної безпеки цивільної авіації новими абзацами, де передбачити можливість пред’явлення для повітряних перевезень в межах України е-паспорта або е-паспорта для виїзду за кордон», – сказав на засіданні міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Під е-паспортом потрібно розуміти цифровий образ паспорта громадянина України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus