USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кабмін відсторонив Насірова від виконання обов'язків глави ДФС

3 Березня 2017 13:43
Кабінет міністрів України усунув від виконання обов'язків глави Державної фіскальної служби Романа Насірова на час проведення розслідування щодо зловживання службовим становищем. Виконувачем обов’язків керівника відомства став Мирослав Продан.

Із пропозицією відсторонення виступив міністр фінансів Олександр Данилюк, який раніше вимагав перевірити, за які гроші Насіров літав до США на інавгурацію президента Дональда Трампа й нарікав, що голова ДФС не отримав дозволу на виїзд з України, як того вимагає законодавство. Про це інформує ТСН.

«Я вважаю, що ми маємо відсторонити Романа Насірова від виконання обов'язків глави ДФС на час розслідування справи. Це в першу чергу в інтересах самого Насірова, щоб слідство відбувалося максимально об'єктивно. Пропоную на час проведення слідства покласти виконання обов'язків голови ДФС на Продана Мирослава», - сказав Данилюк.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ НАБУ ВЗЯЛОСЯ ЗА НАСІРОВА І ЧИМ ЦЕ ЗАГРОЖУЄ

НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі Державної фіскальної служби, в рамках розслідування кримінального провадження, пов'язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти колишнього нардепа Олександра Онищенка.

Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів під час видобутку та продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАСІРОВА ПРИБРАЛИ, БО НОСИВ ГРОШІ НЕ ТУДИ. ДУМКА

Як зазначає видання, повідомляється, що в Насірова ніби стався інфаркт, а в четвер його прооперували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
IGOR Показати IP 3 Березня 2017 14:53
Чергове українське Ч*О з переляку лягло в лікарню. А на команди нищити цілі сектора економіки здоров'я хватало.
Сераховичі Показати IP 3 Березня 2017 14:58
Як брати хабарі - здорові! Як тільки підозра-всі такі хворі, що нема здорового жодного органу!...
11 Показати IP 3 Березня 2017 15:25
ну і морда в цього насірова
отак Показати IP 3 Березня 2017 17:59
він просто не встиг втікти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus