USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кабмін затвердив проєкт бюджету для другого читання в Раді

3 Листопада 2019 23:07
Кабінет міністрів України на закритому засіданні у неділю, 3 листопада, підготував зміни до держбюджету на 2020 рік для другого читання у Верховній Раді, пише ТСН.

Раніше один з нардепів повідомив про це. «Нарешті почалося. Затвердили проект бюджету, який спрямовується на друге читання до Ради», – зазначив нардеп «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

За його словами, Авакова і Бородянського на засіданні Кабміну немає.

Він додав, що Кабмін затвердив граничну кількість чиновників в облдержадміністраціях та районних адміністраціях. «Як повідомляв нещодавно Дубілет, буде скорочено близько 2,5 тисячі осіб», – зазначив нардеп.

18 жовтня Верховна рада ухвалила у першому читанні бюджет на наступний рік. За нього проголосували 256 депутатів за необхідного мінімуму в 226 голосів.

Голосування мало не зірвалось через конфлікт між монобільшістю «Слуг народу» і прем’єром Олексієм Гончаруком. Його звинуватили у тому, що сотня мажоритарників не отримала грошей на свої округи. Конфлікт вдалося згладити, а прем’єр запевнив, що бюджет докорінно перероблять до другого читання. Зрештою його таки підтримують «Слуги народу» та мажоритарники із групи «За майбутнє», які надвечір, схоже, встигли порозумітись з урядом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus