USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Кадиров боїться втратити довіру диктатора Путіна: ISW розповіли чому

14 Березня 2023 10:00
Лідер Чечні Рамзан Кадиров хоче зберегти значущість свого регіону та себе особисто у політичній та військовій сфері Росії. Під час зустрічі з диктатором Володимиром Путіним Кадиров нервував.

Про це повідомили аналітики американського Інститут вивчення війни (ISW), передає ТСН.

Лідер Чечні мало що може продемонструвати з точки зору бойових здобутків своїх бойовиків. Чеченські війська переважно намагаються наступати в районі Білогорівки, що на Луганщині, або ж виконують функції «правоохоронців» у тилових районах окупованих міст.

«Чеченські підрозділи наразі відіграють мінімальну роль на фронті в Україні та в основному проводять наступальні операції поблизу Білогорівки Луганської області. А також виконують правоохоронні функції в тилових районах окупованої України», – йдеться в звіті аналітиків.

Кадиров, ймовірно, під час зустрічі сподівався виправити і зміцнити свою репутацію. В ISW наголошують, що глава Кремля може чинити тиск на Кадирова, щоб той збільшив кількість своїх бійців на фронті в Україні на тлі великих втрат ПВК «Вагнера».

«Таким чином, Кадиров може побоюватися, що він втрачає прихильність Путіна, тому що йому нічого показати з погляду бойових досягнень у Чечні, і, ймовірно, він сподівався виправити та зміцнити свою репутацію в ході цієї зустрічі», – наголошують експерти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus