USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Камінь-Каширщина в скорботі: на війні загинув Герой Анатолій Шевчик

28 Лютого 2023 17:53
Страшна звістка прилетіла на Камінь-Каширщину. На війні загинув ще один вірний син України із села Бузаки Шевчик Анатолій Васильович 1980 року народження.

Про це повідомили в Камінь-Каширській громаді.

Життя Героя обірвалося в результаті артилерійського обстрілу під час виконання бойового завдання у Харківській області 25 лютого 2023 року.

«Вічна і світла пам'ять Захиснику, який мужньо боронив рубежі держави, безстрашно воював за мирне життя для українського народу. Низький уклін тобі, Герою! Камінь-Каширська міська рада висловлює щирі слова співчуття рідним та близьким Анатолія Шевчика. Біль втрати рідної людини нічим не залікувати та не розрадити. Проте пам'ять про найкращого солдата України буде жити вічно у серцях людей, які любили та знали Анатолія Васильовича. Герої не вмирають!» – йдеться у повідомленні.

Деталі зустрічі бійця на малій батьківщині повідомлять згодом.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого захисника. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus