USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Канада спростила отримання віз для українців

9 Листопада 2017 08:41
Канада спростила оформлення довгострокових віз для українців. Спрощення стосується вимог до підтвердження фінансової спроможності заявника, повідомили Укрінформу в посольстві Канади в Україні.

Так, під час подання заяви на отримання канадської візи українцям, які були в Канаді протягом останніх 10 років чи досі мають діючу візу США і можуть довести це (продемонструвати штампи про перетин кордону або ж візу), відтепер не потрібно доводити свою фінансову спроможність.

Зміни вступили в силу 1 листопада 2017 року і стосуються всіх заявників-українців, які подають заяви у візових центрах в Україні чи онлайн. Однак спрощення оформлення не поширюється на робочі і студентські візи. Вартість подання заявки на отримання візи в Канаду також не зміниться.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus