USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кандидата у керівники волинського «Інваспорту» звільнили за пиятику

31 Березня 2017 19:29
Депутати обласної ради зловили на гарячому, як працівник обласної ДЮСШ інвалідів розпивав алкогольні напої. За це виконувачу обов'язків начальника дали попередження, а винуватця звільнили. Йдеться про Богдана Кулика, якого Київ наполегливо рекомендував поставити на керівну посаду, хоча депутати облради висловилися проти.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 30-го березня.

Члени комісії підняли питання щодо факту розпиття алкоголю на робочому місці в спортшколі.

Зокрема присутні поінформували, що 23 лютого в обласній ДЮСШ інвалідів депутати та керівники відділів облради побачили як на робочому в 11 годині працівники розпивали алкогольні напої.

За поясненнями звернулися до виконувача обов'язків Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Віктора Галана-Влащука, у підпорядкуванні якого перебуває ДЮСШ.

«Так, дійсно, такий факт був і це дуже неприємно для нас. Про це навіть не хочеться згадувати. Втім, вина є нашою, адже не догледіли, що працівник розпивав спиртні напої з посторонніми особами. Та ми зробили висновки, вчинили дії щодо покращення трудової дисципліни, винуватця звільнили», - пояснив Галан-Влащук.
Та додав, що Богдан Кулик має намір в суді відстоювати своє право далі працювати в спортивному центрі.
Заслухавши керівника «Інваспорту», заступник голови обласної ради Роман Карп'юк наголосив, аби в центрі навели лад і застеріг від подібних випадків у майбутньому.

Нагадаємо, вже більше року Віктора Галана-Влащука Київ не затверджує на посаду начальника, тому він досі на посаді в.о.

У той же час посадовці з облдержадміністрації пропонували депутатам облради рекомендувати на посаду керівника кандидатуру Богдана Кулика, якого, начебто, хоче бачити Український центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» у Києві.

Втім, обранці волинської громади оцінили роботу нинішнього керівника як ефективну та рекомендували Києву затвердити саме Віктора Галана-Влащука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
тесть Показати IP 1 Квітня 2017 02:20
да він там і у себе в кавярні розпиває алкоголь
Маряна до тесть Показати IP 4 Квітня 2017 14:56
Брехня!!!
111 Показати IP 2 Квітня 2017 10:44
Це допінг до підготовки до змагань
Сергій Показати IP 3 Квітня 2017 22:15
Допився
Працюючий Показати IP 4 Квітня 2017 08:08
Нехай краще розкажуть, як підставляли - заднім числом підписували акти та погрожували працівникам звільненням.... Чергова афера - а Кулика шкода, нехай відстоює у суді!!!!
Може й інше розказат до Працюючий Показати IP 4 Квітня 2017 09:01
А як він брав гроші з інвалідів, щоб ті спортом займалися?! А це має бути безплатно! А ще, він там зробив собі бізнес: брав гроші за тренування в тренажерці в усіх охочих, а це протизаконно, бо там можна займатися лише інвалідам і безплатно. Друкував на листочках такі писюлькі й давав тому, хто платив йому, все клав собі в карман.
Юля до Може й інше розказат Показати IP 5 Квітня 2017 22:12
Підтверджую особисто так він брав і ще один праціник Олег. Ми ходили разом з подругою платили по 150 грн. нам давали талончик на картоному папері і ніяких квитанцій. Дві неділі назад нас з цими талончиками не впустили у зал. Сказали кому платили в того і питайте. Однак потім дозволили дозайматись взявши заяву та сказали що потім прийдеться платити у банку
Олег до Юля Показати IP 11 Квітня 2017 11:36
Брехня я ходив беплатно!!!!
Антон до Олег Показати IP 13 Квітня 2017 18:04
Ну да Олег ти і брав а тут кажеш що ні. Хочеш тапер відгородитись
спортсмен Показати IP 4 Квітня 2017 09:05
Все таки вдалося Галану "злити" головного конкурента. Ще й так низько, нікчемно. Це повний занепад "Інваспорту", який і так ледве клигає.
Популізм до спортсмен Показати IP 5 Квітня 2017 21:59
Депутати зловили - а хтось винний. Цікаво виходить.
Працюючий до Може й Показати IP 4 Квітня 2017 14:28
І звідки така інформація??? Ви що з дуба рухнули??? Це не власний тренажерний зал Кулика, а що тоді робило керівництво і де воно було, чим займалося???? Дуже вражає така некомпетентність писак - анонімщиків. Перш ніж судити людину уточнюйте інформацію - підійдіть будь ласка в "Інваспорт" і виясніть!!!!
інвалід до Працюючий до Може й Показати IP 10 Квітня 2017 22:39
Треба спитати Гащина скільки грошей він там збрив. А з Галана роблять революціонера бо він порядний і хоче лад зробити. Таких керівників у держав нажаль і не цінять. Бо правильний
Олег до інвалід Показати IP 11 Квітня 2017 11:38
Неправда
Олеся до інвалід Показати IP 19 Квітня 2017 18:44
Гащин і тренер і Людина найвищого ґатунку, до якого і Карпюку і Галану-Влащуку ще довго рости і вчитись, і мабуть ніколи не досягнути. Тому помовчіть і не смішіть курей Романе Петровичу.
Володимир Іванович до Олеся Показати IP 21 Квітня 2017 16:51
Я у спорті працюю більше 30 років на посаді тренера. І можу впевнено сказати, що Гащин жодного тренування за своє життя не провів. Хіба що в молодості можна зарахувати уроки фізкультури, які він проводив коли викладав в ПТУ. А так він просто приписувався до спортсменів щоб отримати заслуженого працівника або тренера, ну і за грошики які давали ніби за підготовку спортсменів.
Анонім до Працюючий до Може й Показати IP 21 Квітня 2017 16:39
Керівництво в цей час напевно пило. Як і Кулик
Олег Показати IP 4 Квітня 2017 14:54
Галан з Карпюком звільнили незащо цього хлопця.
Я до Олега Показати IP 6 Квітня 2017 12:17
Саме так вони вдвох зловили нещасного хлопця і примусово напоїли ......
Олег до Я до Олега Показати IP 11 Квітня 2017 11:39
Він не пив, я точно знаю!!!
Антон до Я до Олега Показати IP 13 Квітня 2017 18:05
Саме так і було я бачив
Патріот Показати IP 19 Квітня 2017 18:40
При Галонові всі показники підготовки спортсменів впали майже до нуля. Людина хоче бути керівником хоча б чогось. Насправді ні в чому не петрає. Прикро але таких галанів-карпюків сьгодні багато.
Анонім Показати IP 5 Травня 2017 17:52
Аналалізуючи останній час новини видно що в інваспорті щось зрушилось бо постійно про щось пишеться і про хороші результати виступів спортсменів. А якщо хтось не знає то спортивні результати можна отримати від 3-4 років в найкращому випадку. Тому Галану бажаю мудрості, терпіння і гарних результатів. А з часом і оціним його роботу. А зараз немає про що говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus