USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кандидатів в депутати Волинської облради поменшало

11 Лютого 2013 17:52
Волинська обласна виборча комісія скасувала рішення про реєстрацію кандидатами у депутати з проміжних виборів до облради 10-х осіб.

Підставами для такого рішення ТВК стали подані кандидатами заяви про відмову від балотування, йдеться у повідомленні прес-служби Громадянської мережі «ОПОРА» у Волинській області.

Під час засідання 4 лютого Волинська обласна виборча комісія розглянула заяви десятьох кандидатів у депутати до Волинської обласної ради, які заявили про свою відмову в подальшій участі у виборах. Зауважимо, що всі ці кандидати раніше балотувалися в одному окрузі - в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 29, що в Турійському районі.

Отож, заяви про відмову балотуватися в ТВК подали: Володимир Ткач від Волинської обласної організації Соціально-екологічної партії «Союз. Чорнобиль. Україна»; Юрій Троць від Волинської обласної організації Партії промисловців і підприємців України; Юлія Назарчук від Волинської обласної організації Народної Партії; Петро Мазурак від Волинської обласної організації політичної партії «Молода Україна»; Петро Гігера від Волинської обласної організації Аграрної партії України; Павло Деменчук від Волинської обласної організації Селянська партія України; Ірина Січковська від Волинської обласної організації «Жінки за майбутнє» Всеукраїнське політичне об’єднання; Петро Столярук від Волинської обласної організації партії «Єдина Україна»; Руслана Данилюк від Волинської обласної організації партії «Солідарність жінок України»; Володимир Остапук від Волинської обласної організації Народно-демократичної партії.

Таким чином, за станом на 11 лютого до виборчого бюлетеня з проміжних виборів депутатів Волинської обласної ради у 29 окрузі включено лише чотирьох кандидатів: Анатолія Бубенщикова (партія Українська платформа «Собор»); Анатолія Маткобожика (Комуністична партія України); Валерія Міщука («Фронт Змін»); Романа Микитюка (Партія регіонів).

Сьогодні, 11 лютого, останній день коли кандидати в депутати мають можливість подати заяви про відмову в балотуванні. Саме ж голосування на проміжних виборах депутатів Волинської обласної ради відбудеться у неділю, 17 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ольга Показати IP 11 Лютого 2013 19:41
Ні одного толкового. Одна сірість Полісся.
0123 Показати IP 12 Лютого 2013 00:56
рома віват і всеж дупа
до Ольги Показати IP 12 Лютого 2013 08:17
Так вперед - може Ви спробуєте? вразити своєю яскравістю

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus