USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Оприлюднили прізвища волинських депутатів-прогульників

26 Червня 2014 14:33
У облраді назвали депутатів, які не виконують власних повноважень.

Про це розповів депутат Волиньради та голова комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю Володимир Навроцький сьогодні, 26 червня.

Він зазначив, що раз по раз відбувається одне й те ж саме. Також Володимир Навроцький підкреслив, що насьогодні змушений констатувати, що комісія не може провести засідання у зв’язку з відсутністю купки народних обранців, які постійно «прогулюють» роботу.

З його слів, більше року комісію ігнорує депутат облради Володимир Дибель.

З завидною регулярністю «сачкують» й Віталій Павлов та Віктор Радчук. Не з’явився на своє перше засідання профільної комісії і Віктор Коротун, а також доповідач 13 із заявлених 42 питань Сергій Слабенко. Останній, до слова, є лише доповідачем на комісії, а не її членом.

«Якщо вони не хочуть працювати в комісії й виконувати депутатські повноваження, нехай їх складуть. В той же час, окремі люди сумлінно їдуть на кожне засідання аж з Маневицького району. Це перш за все неподобство і неповага до тих членів комісій, які з відповідальністю ставляться до власних обов’язків», - резюмував голова комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ківерці Показати IP 26 Червня 2014 14:59
Нехай попробуе, що це таке. Сам був прогульником. Багато хто не хоче йти під керівництво алкаша.
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 15:03
ТО Валентин Навроцький чи Володимир Навроцький ???
нік Показати IP 26 Червня 2014 15:15
З маневицького району це мабуть Кирда.Вона їздить на сесію,щоб свої наряди показати. В Маневичах вона обкакалась по самі вуха,то хоч в Луцьку понти прожине.
закон Показати IP 26 Червня 2014 16:10
Ця комісія повинна розглянути доцільність бути депутатом Володимиру Дибалю, який більше року не працює в комісії. Це підстава для підняття питання про припинення депутатських повноважень.
До влади Показати IP 27 Червня 2014 01:36
З такою новою владою скоро і на сесії і на комісіях людей не буде залишаться тільки побратими і поплічники які самі не вміють керувати і іншим не дають сплошная гузятина
виборець Показати IP 27 Червня 2014 09:06
Нехай Вітер поставить нового голову бо цього алкаша Навроцького ніхто тверезим на сесіях не бачив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus