USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Капелюхи Санти, сніжки та вправи: як лучани спортивно прощалися з 2017 роком

31 Грудня 2017 13:40
Востаннє у 2017 році зібралися на недільну зарядку мешканці 33-го та 40-го кварталів.

Погода зробила учасникам ранкової акції передноворічний подарунок, вкривши снігом місце тренування - спортмайданчик гімназії № 21, та й усіх, хто прийшов зокрема.

Незважаючи на сніг, як завше, почали розминку з бігу, опісля перейшли до силових вправ. Новорічний настрій дався в знаки, тож спортсмени вирішили прийти у «святковій формі», що лише підкреслило наближення нового року та додало веселості у тренування.
Оскільки сьогоднішнє заняття було останнім у 2017 році, то Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило підбити підсумки та запитати незмінного тренера недільної зарядки Олега Хом’яка про наступне:

Як ви, як тренер, оцінюєте корисність такого заходу, який триває вже 2 роки поспіль?

- Найголовніше – це те, що з’явилися постійні учасники акції, які не пропускають жодного заняття, які знають всі вправи і, звісно, мені приємно дивитися як вони прогресують, стають витривалішими, сильнішими, і приємно бачити, що долучається молодь та дітки.

Тож ви плануєте продовжувати цю недільну традицію і в наступному році? І чи плануєте ускладнити вправи, так би мовити, перевести постійних учасників на новий рівень тренувань?

- Так, планую продовжувати. І також ускладнити програму, оскільки для учасників вправи не такі вже й важкі, їх не зупиняє ні дощ, ні сніг.

Щоб ви побажали лучанам у новому році, та як заохотили б долучитися до щонедільної зарядки?

- Бажаю бути активними! Не спорт робить нас здоровими, а фізична культура, саме цим ми тут і займаємося. Потрібно використовувати кожен шанс, щоб займатися собою!
А ще своїми враженнями від тренувань поділився постійний учасник акції Сергій Ходорчук, який бере участь у тренуваннях вже близько року: «Спочатку було як будильник, а потім вже не можеш пропустити, бо тіло саме тобі каже «Йди позаймайся в неділю!», а ще краще, коли це все підтримується ідейно, приходять нові люди, які підтримують здоровий спосіб життя. Зараз це дуже важливо для нашої країни, я вважаю, що це ключовий момент – люди просто мають змінити напрямок думок, щоб їм хотілося розвиватися, а не лежати вдома, бо вихідний. Я особисто не стежу за результатами, а отримую задоволення від самого процесу тренувань, але мені вже легко робити і планку, і «ведмежу ходу», бо коли тільки починав, то крепатура була така, що не міг ходити нормально три дні. А усім тим, хто тільки починає, хотів би побажати не думати. Просто зранку встав і пішов – це вже буде своєрідною перемогою над собою. Просто почати займатися найважче, і коли ви починаєте ще й думати над усім цим, то можете легко знайти тисячу причин і відмовок чому не варто йти у свій вихідний вранці на вулицю робити зарядку. Тому просто встав і пішов!».

Після вправ та фінальної розминки, спортсмени зібралися, щоб послухати новорічні вітання від тренера: «Закінчилося останнє тренування у цьому році, а в наступному, єдине чого я вам хочу побажати – використовувати кожну мить вашого життя! Навіть не кожну годину, а кожну мить, щоб потім не було про що шкодувати! Дякую, що були тут зі мною і вітаю з прийдешнім новим роком!». В учасників тренування для тренера знайшлася відповідь у вигляді сніжок!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus