USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Капітан теплохода, що зіткнувся з катером у Будапешті, причетний до аварії в Нідерландах

6 Червня 2019 21:50
Український капітан круїзного теплохода, який зіткнувся з прогулянковим катером на Дунаї минулого тижня, був причетний до ще однієї аварії в минулому.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на HVG.hu.

В угорській прокуратурі заявили, що громадянин України раніше був капітаном човна в Нідерландах, який спричинив там аварію у квітні.

Аварія сталася 1 квітня, і українець проходив у справі як підозрюваний.

У прокуратурі також повідомили, що їхнє розслідування показало, що капітан «видалив дані зі свого телефону» після зіткнення в Будапешті.

Нагадаємо, пізно ввечері 29 травня перед мостом Марґіт на Дунаї зіштовхнулися два річкові судна. Менший річковий пароплав «Русалка» з 35-ма особами на борту (капітаном судна і матросом (обоє угорці), а також 33 пасажирами з Південної Кореї) від зіткнення з великим прогулянковим судном «Вікінґ» дуже швидко затонув – буквально за 7 секунд. Вижили семеро громадян Південної Кореї. Сімох пасажирів знайшли вже мертвими за три кілометри від мосту Ладьманьоші у Будапешті.

Суд у столиці Угорщини Будапешті ухвалив узяти під арешт громадянина України, капітана круїзного судна, яке зіткнулося з прогулянковим катером на Дунаї
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Перепелиця Показати IP 7 Червня 2019 09:21
Цьому капітану в лапках, на підводі без коней їздити, а він керував круїзним теплоходом. Господи, де тільки ці українці не пристроються, щоб "бабло" заробляти. Все життя катався по морях - океанах, заробив пенсію більше ніж у експрезидента Кравчука, і не може дід заспокоїтись. Сиди в Одесі біля жінки та лови в морі бичків, ні треба було ще в 65 років катати людей по річкам Європи та щей скоїти такий тяжкий злочин.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus