USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Капітан-волинянин наказав боротися до кінця: українські веслувальники допливли до фінішу в Таїланді у затопленому човні. Відео

14 Серпня 2023 18:34
Українські спортсмени під час змагання з веслування у Таїланді вразили глядачів своєю цілеспрямованістю. Як стало відомо згодом, капітан української команди – Дмитро Назарук з Ковеля.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Днями соцмережі облетіло відео, де українські веслувальники долають дистанцію на затопленому човні. Під час перегонів їхній човен «Дракон» затопило від хвилі суперників. Однак спортсмени не здалися та відмовилися від допомоги. Останні 200 метрів вони долали фактично повністю під водою.

Капітаном збірної України є ковельчанин Дмитро Назарук (тренер та капітан команди ковельського спортивного клубу «Західний вітер»).

Як зазначає Погуляйко, саме він у човні дав команду не сходити з дистанції, а боротись до кінця. Веслувальники фінішували шості з-поміж 9 команд та показали усім незламність українського духу.
Окрім того, у чемпіонаті взяли участь волиняни – Яків Дудка та Микола Яцюк. Загалом наша збірна веслувальників здобула шість медалей на чемпіонаті світу у Таїланді.
Заслужений тренер України та президент федерації веслування на човнах «Дракон» Андрій Шевчук розповів ВСН,що кілька човнів теж тонули, однак їх рятували, а наш самостійно дійшов до фінішу.

«Нашій команді аплодували усі, американці, британці, китайці, австралійці - увесь світ», – каже Шевчук.

Усі інші учасники збірної України - з інших міст України. Команда прибуде до України 18 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Богдан Показати IP 15 Серпня 2023 01:49
В Луцьку є веслувальна секція?
Василь до Богдан Показати IP 15 Серпня 2023 09:13
Так, у Луцьку плавають на драгонботах
Богдан до Василь Показати IP 15 Серпня 2023 12:15
дайте контакти, цікавий цей вид діяльності.
Волинянин Показати IP 15 Серпня 2023 07:11
Перед такими козаками вода розступається ! Бачимо ціль - не бачимо перешкод !
BlueStar Показати IP 16 Серпня 2023 03:49
Ukrainian in dragon boat?! I thought only in Asia. Good to know. Slava Ukraini!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus