USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Капсульний гардероб: секрети і правила створення*

26 Жовтня 2021 13:19
Сьогодні все частіше можна почути про капсульний гардероб - речі, в яких зібрано 5-10 одиниць одягу, з яких можна зібрати багато різноманітних образів, поєднуючи їх між собою.

Тільки подумайте: щодня дівчата задають собі одне і те ж саме питання - що одягнути, дивлячись на забиті полиці своєї шафи. І щодня вирішення цього питання забирає багато часу. Нарешті стилісти знайшли вихід з цієї ситуації: тепер можна зібрати особистий капсульний гардероб онлайн або в магазині, не підбираючи комплекти самостійно. Для цього існує базова капсула.

Мати в своєму гардеробі таку капсулу - означає легко обирати повсякденні луки, адже в ній кожен верх і низ буде ідеально гармоніювати один із одним. Відтак, маючи в своєму арсеналі невелику кількість речей, можна складати новий образ кожного дня, а ще він точно не буде повторюватися з тим, що ви одягали вчора.
Правила складання капсульного гардероба

Щоб відповісти на питання, як зібрати капсулу, важливо чітко розуміти особливості своєї фігури, кольоротип, бажаний стиль одягу і орієнтуватися на спосіб життя.

Почніть з того, що перегляньте всі речі, які є у вас в гардеробі, і скомбінуйте їх за кольорами, виходячи зі свого кольоротипу і сезону, на який вони розраховані.

• Осінь (дівчата із цим кольоротипом самі по собі яскраві, тож їм в одязі потрібні більш стримані ніжні кольори - беж, коричневий, молочний),

• Зима (таким дівчатам варто звернути увагу на темний колір і холодні тони),

• Весна (цьому кольоротипу ідеально підійде поєднання холодних кольорів з теплими в одному комплекті),

• Літо (дівчатам такого кольоротипу радять звернути увагу на пастельні тони).

Коли ви обрали основну палітру, приступайте до її вдосконалення. Обов'язково додайте яскраві відтінки, щоби надати індивідуальності кожному з образів. Однак не варто забувати і про те, що капсульний гардероб обов'язково повинен відповідати вашому способу життя. Наприклад, для офісного працівника більше класичних брюк та спідниць, а ось для мам в декреті - зручних костюмів.

Секрети ідеального капсульного гардероба

Стилісти вивели прекрасну формулу, завдяки якій скласти свою капсулу зможе будь-яка дівчина. Тож кілька секретів, знаючи які ви будете виглядати стильно і різноманітно:

1. Менше спідниць і брюк, більше топів і блуз. Маючи одні джинси і 2-3 верхи, з використанням різного взуття та аксесуарів, можна скласти багато цікавих образів, які будуть абсолютно різними.

2. Перш ніж вирушити в магазин, приділіть увагу своїм речам. Запевняємо, з них можна буде скласти багато цікавих комплектів. І тільки після детального розбору ви точно зрозумієте, чого в ньому не вистачає. Це мінімізує витрати і ризики купити знову багато зайвого.

3. Перед тим, як складати капсули, у вас обов'язково повинен бути хороший базовий гардероб. А вже після цього, додавши в нього яскраві деталі, він заграє новими фарбами.

4. Вирушаючи на шопінг, обирайте не просто вподобані речі, а повністю готовий комплект або ж той одяг, який 100% підійде до вже наявних у вас речей.

5. І найважливіше правило в складанні капсульного гардероба - це не кількість, а якість. Розумне споживання - не лише модний тренд, але й правильний підхід. Не обов'язково забивати всі полиці шафи черговими «кофтинками». Нехай краще у вас буде менше речей, але всі вони будуть якісними і добре будуть поєднуватися між собою.

Максимум образів із мінімуму речей - основний девіз капсульного гардероба. Трохи терпіння і правильного підходу до шопінгу в інтернет-магазині жіночого одягу VOVK.COM і свого гардеробу, безсумнівно, дозволять вам виглядати актуально і модно у будь-який час року і в будь-якому місці!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus