USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Карамель-кафе» дарувало закоханим джаз, шампанське й путівку на курорт

16 Лютого 2010 08:37
На Валентина компанія Гранд-Персона презентувала в луцькому «Карамель-кафе» романтичну вечерю при свічках під інтимну мелодію джазу та зітхання закоханих пар.
Святковий вечір у «Карамель-кафе», що поблизу готелю «Україна», розпочався з дегустації спеціальних шести страв «валентинівської» кухні. На вході романтиків зустрічав келих шампанського. Чоловіків пригощали ігристим вином «Ромео», жінок - «Джульєтта».

Упродовж вечора панувала романтична атмосфера завдяки виступу легенди українського джазу Ігоря Рудого. Композитор, володар престижної нагороди - гран-прі фестивалю «Мюзік-Уорлд-Італія-2002» і неофіційного титулу «Золотий саксофон України» ексклюзивно тішив закоханих класикою джазу та романтичними хітами.

«Я щиро здивований такою вдячною публікою. І взагалі, я закоханий у місто Луцьк, де виступаю вже не вперше», - зізнався музикант.
 

Закоханих розважав своєрідними конкурсами відомий ведучий Сергій Ткачук. Скажімо, закохані мусили робити біля барної стійки найсмачніший коктейль для коханої чи коханого. Переможець жартівливого конкурсу – подружжя з Луцька – отримали в нагороду сертифікат-путівку на триденний відпочинок у готелі «Вгорахготель» на гірськолижному курорті Буковель у Карпатах.

Присутні на вечірці стали свідками зізнання в коханні на взірець телевізійної програми «Все для тебе». Юнак привселюдно промовив своїй нареченій «Я кохаю тебе». А потому присутні всі разом плескали парі під їхній перший повільний танець.

«Романтичного вечора на Валентина «Карамель-кафе» пропонувало придбати до свята своїм коханим унікальні подарунки з шоколаду – у вигляді серця та амурів. А ще можна замовити ексклюзивний торт у вигляді серця», - каже директор Ольга Киричук.

Закоханих відвідувачів кафе приємно здивувала затишна квітчасто-карамельна атмосфера романтичного вечора. Завдяки магазину квітів «Декор букет&Дизайн» у залі кафе впродовж романтичної вечері була заквітчана весна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 09:30
Усі такі гламурні, за винятком останнього фото
VSC Показати IP 16 Лютого 2010 10:05
Ребяткам, который собираются в Буковель, осталось только вертолет прикупить, сейчас туда доехать просто невозможно.
Олеся Показати IP 16 Лютого 2010 14:05
Щодо гламуру. Люди, яких не віднесли до категорії гламурних,напевно зовсім цим не переймаються. Вміють відпочивати і завжди виглядають на всі 100%.Беріть приклад шановний Вікінг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus