USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Карантин не для всіх: журналісти показали, як «Слуги народу» ігнорують локдаун. Відео

30 Квітня 2021 11:27
Журналісти зафіксували, як народні обранці від монобільшості і ще принаймні два десятки представників президентської політсили в Київській області нехтували жорсткими карантинними обмеженнями, запровадженими на час локдауну.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Схеми», пише Українська правда.

Журналісти показали, що під час локдауну народні депутати від партії «Слуга народу» Андрій Мотовиловець, Анатолій Гунько і Артем Культенко та їхні однопартійці-депутати з Київської обласної ради провели кількагодинну зустріч у заміському готельно-ресторанному комплексі Koncha Zaspa Park. Співвласником ресторану в цьому закладі є депутат Київської облради від «СН» Сергій Левченко, який теж був присутній.

Деякі з них пояснили зібрання у комплексі «паралізованою роботою облради» і неможливістю знайти «інший коворкінг».

Автомобіль, яким користується голова комітету з питань бюджету і народний депутат «Слуги народу» Юрій Арістов, помітили біля ресторану «Адріатік» у центрі Києва 8 квітня. Тоді в столиці уже діяв посилений карантин.
Через годину знімальна група зафіксувала, як з третього поверху спустився чоловік і залишив ресторан через кухню – ним виявився Арістов з компанією людей. Гості ресторану, кухар та офіціант були без захисних масок.

Пізніше журналісти декілька разів бачили, як Арістов відвідував цей ресторан, на що той відповів, що відвідував заклад, аби «поспілкуватись з другом».

Раніше народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської в розпал локдауну в Києві. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом порушення карантинних вимог.

Журналістам вдалось дізнатись деталі святкування у карантин дня народження дружини Тищенка: гості заходили у готель без масок, їх також просили не виставляти фото та відео у день події та не відмічати локацію.

Нагадаємо, влада Києва прийняли рішення посилити карантинні обмеження з 20 березня по 9 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Москаль Показати IP 30 Квітня 2021 12:21
у жебраків слуг немає (подслушано на просторах инета)
МАША Показати IP 2 Травня 2021 01:19
Якби була така страшна хвороба, то ніхто не вилазив би із своїх нір. Вірус ,як вірус , що був відкритий у 1965 році. Він є одним із багатьох вірусів. Ці карантини породять фінансові і продовольчі кризи , а це набагато страшніше , коли не маєш грошей,їжі,ліків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus