USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Новий «Велюр»: нардеп Тищенко влаштував вечірку в 5-зірковому готелі під час карантину

19 Квітня 2021 09:49
Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував пишну вечірку в готелі на честь дня народження своєї дружини Алли Баранівської в розпал локдауну в Києві.

Відео переслали виданню «Страна» від одного з відвідувачів заходу.

Для гостей співала співачка Катя Корецька.

Судячи з інтер’єру приміщень, ймовірно, свято проходило в ресторані київського готелю Fairmont. Відзначимо, що згідно з режимом жорсткого карантину, який введений в столиці, робота ресторанів заборонена навіть у готелях (там вони можуть працювати тільки в ранкові години). Таким чином, мова йде про грубе порушення карантинних заходів.

У той же час один з помічників Тищенка на питання журналістів про масштабне святкування дня народження дружини нардепа сказав, що захід відбувавався у них вдома.

Однак, журналісти зняли машину Тищенка біля готелю Fairmont. Тобто вечірка проходила, судячи з усього, саме там.
Відзначимо, як видно із запису, персонал закладу носить медичні маски, а ось гості ні.
Це вже не перший подібний скандал з нардепом Тищенком. Минулого року журналісти задокументували роботу розташованого в центрі Києва ресторану «Велюр». На відео потрапило, як в ресторан по черзі заходили політики і бізнесмени.

Після публікації Тищенко в соцмережі визнав, що в його закладі іноді проходять особисті зустрічі, проте «Велюр» закритий для відвідувачів і не працює як ресторан. Незабаром після скандалу Тищенко знову попався на тому, що його ресторан працює всупереч обмеженням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Джек Показати IP 19 Квітня 2021 10:18
Яке кому діло в масках вони чи ні?Боїтесь-сидіть вдома.
Анонім Показати IP 19 Квітня 2021 11:15
в світі можливості зростають зі збільшенням ваги гаманця. інше питання - з якою метою нам повідомляють про цей випадок? висновки кожен робить самостійно
777 Показати IP 19 Квітня 2021 11:29
Вы какого народа слуги?
Просто Микола Показати IP 19 Квітня 2021 11:50
То для дурних виборців ще одне нагадування кого вони обрали !
так таки так до Просто Микола Показати IP 19 Квітня 2021 13:47
але отим 73% -нехай гірше . аби інше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus