USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Карантин – не канікули: лучан проганятимуть з дитмайданчиків

3 Квітня 2020 08:44
Попри надзвичайну ситуацію в державі, теплі весняні дні спонукають багатьох людей виходити на вулицю, аби просто прогулятися й зустрітися з друзями.

Тим часом уже третій тиждень триває карантин. І увесь цей час міська влада Луцька закликає городян не покидати свої домівки без нагальної потреби, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Особливо це стосується молоді, яка, попри заборону, часто збирається великими компаніями, зокрема, на дитячих та спортивних майданчиках. Тож днями Луцька міська рада вирішила «закрити» всі такі об’єкти та обгородили їх спеціальними попереджувальними стрічками.

Міська влада закликає усіх відповідально ставитися до карантину та мінімізувати свою появу за межами дому.

«Ви маєте берегти себе, своїх рідних, близьких і наголошувати дітям, що не можна покидати будинок і виходити на вулицю. Це для того, аби не заразитися. Дуже велике прохання до мешканців Луцька, до батьків, до дітей – обмежте вихід на вулицю взагалі», – зауважив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Контролювати виконання рішення міської ради покладено на патрульну поліцію. Правоохоронці кажуть, що проводять профілактичні заходи: з’ясовують, чому діти перебувають на вулиці без нагляду батьків, а потім ведуть бесіди вже з ними.

«Всі повинні розуміти, що карантин – це не канікули, це вимушені заходи задля того, щоби попередити поширення коронавірусної інфекції», – наголосив начальник Управління патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Док Показати IP 3 Квітня 2020 12:45
Самоізоляція а не карантин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus