USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Карантин вихідного дня» в Україні можуть запровадити вже з наступного тижня

6 Листопада 2020 08:15
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зазначає, що під час так званого карантину вихідного дня працюватимуть лише продуктові магазини, аптеки та транспорт.

Про це він повідомив в ефірі «Право на владу», пише Українська правда.

«Наша пропозиція – робити жорсткий карантин саме на вихідні дні, тобто, субота-неділя. Коли залишаться працювати виключно продуктові магазини, аптеки та звичайно транспорт. Усе решта – щоб у вихідні дні не працювало.

Це нам дає змогу хоч якось розірвати ланцюг передачі хвороби через відсутність спілкування людей один з одним», – сказав міністр.

Він уточнив, що це точно не буде 7-8 листопада, але він допускає, що карантин діятиме 14-15 листопада.

Раніше у Кабінеті міністрів та Офісі президента повідомили, що з наступного тижня в Україні планують значно посилити карантинні обмеження. Про можливість введення «карантину вихідного дня» говорили ще на початку жовтня.

Згодом Степанов допустив введення в Україні «карантину вихідного дня» у зв’язку зі зростанням кількості хворих на COVID-19.

Виступаючи у Верховній Раді 3 листопада, очільник МОЗ Максим Степанов зазначив, що ситуація з COVID-19 близька до катастрофічної і кожен з нас несе особисту відповідальність за розповсюдження коронавірусної хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Роман Показати IP 6 Листопада 2020 09:17
Збільшуйте кількість ліжкомісць. Ні в чому не допоможуть ці іміджеві рухи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus