USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Картопля з районів дорогою до Луцька втрачає у вазі?

23 Жовтня 2008 09:55
Розглядаючи питання про організацію заготівлі картоплі для лікувально-профілактичних закладів та установ області у 2008-му році під час координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові облради, керівники районних рад краю нарікали на те, що в показниках виконання цієї роботи, занотованих у них на місцях і в обласних звітах, є значні розбіжності. Про це 23 жовтня інформує репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк, аналізуючи питання стану заготівлі картоплі, висловив незадоволення роботою деяких районних рад (щоправда, не назвавши їх «поіменно»). За його словами, цей нескладний процес «іде довго і болюче».
Натомість представник Шацького району наголосив, що у вазі картоплі, зафіксованій на місцях, та тій, яку оприлюднили потім в області, є значні розбіжності. Його підтримав голова Володимир-Волинської райради Андрій Оніщук. Він заявив, що поки машини з картоплею їхали із Володимира до Луцька, вони «схудли» на 5 тонн. Адже, за словами пана Оніщука, із його району вивезено 12 тонн бульби. Однак у звітах значиться, що лікувально-профілактичними закладами отримано лише 6,8 тонни.
На цьому картопляні «розборки» й завершилися. Анатолій Грицюк із цими зауваженнями категорично не погодився. Він зазначив, що картопля не зникала, а проблема голів райрад лише у тому, що до виконання будь-яких завдань треба ставиться відповідально.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2008 10:17
Грицюк свиней теж має чимось кормити. А дію ділення він знає найкраще.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus