USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Катував розпеченою праскою заради 700 тисяч: судитимуть жителя Хмельниччини, який напав на волинське подружжя

26 Березня 2022 16:00
Слідчі скерували до суду обвинувальний акт стосовно зловмисника, який вчинив розбійний напад на волинське подружжя в листопаді 2020 року.

Того дня нині 39-річний житель Хмельниччини проник зі спільниками до оселі подружжя у Володимир-Волинському районі та, застосувавши фізичне насильство, заволодів чужими коштами в сумі понад 700 тисяч гривень, інформує поліція Волинської області.

У той час, як жінці завдали легких тілесних ушкоджень, до чоловіка застосували розпечену праску. Під цим тиском потерпілі змушені були віддати значну суму.

Провівши низку оперативно-пошукових заходів, оперативники затримали зловмисника-організатора через кілька місяців після скоєння злочину. Весь цей час він перебуває за ґратами. Слідчі оголосили йому підозру за ч. 4 ст. 187 КК України.

За розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень йому тепер загрожує позбавлення волі терміном від восьми до 15 років.

24 березня обвинувальний акт спрямовано до суду.

Нагадаємо, поліцейські затримали організатора розбою майже через рік після інциденту.

15 жовтня 2021 року в Кам’янці-Подільському волинські оперативники затримали організатора розбійного нападу. При затриманні в нього виявили та вилучили пістолет марки ПМ та сім бойових набоїв 9 мм до нього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus