USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Наше перше шоу – це просто кров з очей», – керівник «Мамахохотала» у Луцьку

19 Жовтня 2018 09:57
Актор і керівник студії «Мамахохотала» Роман Грищук розповів у Луцьку про те, як від звичайної команди, яка грала у КВК, гурт перетворився в авторську студію, як створюється шоу на українському телебаченні та що пов’язує колектив із Волинською областю.

Про це актор розповів 18 жовтня в рамках воркшопу на тему «Public speaking», який відбувся у приміщенні Молодіжного центру Волині.

У 2012 році Роман Грищук разом із друзями з команди КВК заснував студію «Мамахохотала», головним проектом якої є однойменне вечірнє гумористичне шоу, яке виходить вже 8 сезонів.

Гуморист зазначає, що за цей час траплялося чимало комічних і не зовсім ситуації, були й моменти, коли в думках було залишити розпочату справу. «Не можу дивитися наше перше шоу – це просто кров з очей. Зараз в нас є стабільна робота, однак все це створювалося методом спроб і помилок. Тепер наша команда налічує орієнтовно 50 людей, а спочатку нас було вісім так, як команда-КВК», - зазначив Роман Грищук.
Під час воркшопу гуморист розповів і про те, що пов’язує з Луцьком студію «Мамахохотала».

«В Луцьку в нас був тільки один концерт в рамках нашого туру. Все пройшло дуже непогано. Також ми були у Володимир-Волинському, коли виступали як команда-КВК. Дуже хочу відвідати Луцький замок, але не впевнений, що вдасться цього разу», - зауважив керівник студії. Також Роман Грищук розповів, що дуже хоче поїхати в Шацьк, оскільки чув хороші відгуки про тамтешній відпочинок.

Керівник студії розповів і про те, чому перейшли на українську мову. Як зауважив сам актор, причина дуже банальна і проста. «Ми перейшли на українську через прийняття мовного закону. Ми свідомо завчасно це зробили, тобто, за півтора роки приблизно до того, як закон вступив у дію ми жартували українською. Більша половина аудиторії, яка була на каналі YouTube, просто відвалилась. Це були люди з Білорусі і Росії, які не розуміють українську», - розповів Грищук.
Під час зустрічі керівник «Мамахохотала» наголосив, що команда активно працює, поєднуючи гастролі із роботою над новим матеріалом.

Серед проектів студії є серіали «Как закалялся стайл», «Куратори» та повнометражний фільм «Інфоголік».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus