USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Керівник «Волиньобленерго» не боїться звільнення

19 Грудня 2008 09:49
Генеральний директор ВАТ «Волиньобленерго» Анатолій Бурін ставиться нейтрально до звернення мерів міст обласного значення до уряду стосовно його відповідності займаній посаді. Про це пан Бурін розповів під час прес-конференції, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Буріна, йому невідомо, чи було таке звернення насправді. Водночас гендиректор ВАТ «Волиньобленерго» підкреслив, що ставиться до цього нейтрально.
«За час моєї служби на цій посаді такі подання вже були, в тому числі підписані і Богданом Шибою, коли він працював першим заступником голови ОДА», – розповів пан Бурін.
Він підкреслив, що не знає, чи підтримали таке звернення мери Ковеля та Нововолинська, які розраховуються за спожиту електроенергію вчасно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 10:14
Шиба розвів чергову брехню.
Дротик Показати IP 19 Грудня 2008 10:53
Давно пора гнати в три шиї !!! Тех. умови видають через декілька місяців після подання необхідних документів. Свідомо затягують час для того щоб людина несла хабарі.
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 16:46
Волиньобленерго є справді логовом хабарників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus