USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцька «Солідарність» не погодила звільнення Киці

5 Квітня 2017 15:27
Заступник Луцького міського голови Андрій Киця написав за власним бажанням заяву на звільнення з посади. Втім, голова фракції «Солідарність» у міськраді Петро Нестерук не підтримав звільнення Киці, мотивуючи тим, що таке рішення «прийняла партія».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 5-го квітня.

Члени комісії вирішили підтримати рішення Андрія Киці, який написав заяву на звільнення з посади та повідомив, що наразі не планує продовжувати роботу в міській раді. Проте, голова комісії та очільник луцької «Солідарність» Петро Нестерук заявив, що рішення підтримувати не буде.

«Зараз триває судова справа щодо легітимності-нелегітимності звільнення Юлії Вусенко з посади секретаря Луцькради. Тому від цього рішення я утримаюся», - пояснив свою позицію Нестерук. Та додав, що це «партійне рішення».
Йому заперечив кандидат на посаду заступника Луцького міського голови, депутат міськради Григорій Пустовіт, мовляв, суд тут ні до чого, адже питання виключно в амбіціях однієї людини.

«Тут немає питання щодо легітимності, суд давно все визначив. А справа триває лише щодо однієї посадової особи, яка має великі посадові амбіції», - наголосив Пустовіт.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЮЛІЯ ВУСЕНКО НАМАГАЛАСЯ ТИСНУТИ НА СУД

Окрім того, члени комісії зауважили: якщо людина вирішила звільнитися з роботи і їй не дати можливість піти за згодою сторін, а зробити це по статті, то це непорядно.

Тож більшістю голосів комісія підтримала звернення та рекомендувала депутатам на сесії проголосувати за звільнення Андрія Киці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро П. Показати IP 5 Квітня 2017 17:13
Я, і моя команда, а також група Континіум із Юлею Вусенко, під чітким руководством із Москви робимо все! Все, що нам кажуть
СПОРТ Показати IP 5 Квітня 2017 23:16
АХТО ТЕБЕ БУДЕ СЛУХАТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus