USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Керував без прав, вчинив ДТП, втік, а потім випив: у Луцьку судили водія буса

14 Жовтня 2023 23:02
В обласному центрі Волині водія буса судили за вчинення чотирьох адміністративних правопорушень. Він керував авто без прав, втік з місця вчиненого ним ДТП, а потім випив.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

20 серпня близько 12 години на вулиці Окружній у селі Липини водій Ford Transit Микола Г., виконуючи поворот ліворуч, завчасно не зайняв крайнього положення на проїжджій частині, внаслідок чого допустив зіткнення з Opel Zafira, що рухався в попутному напрямку.

Після цього Микола Г. втік з місця ДТП, а потім вживав алкоголь до проведення медичного огляду. Також з’ясувалося, що раніше чоловік був позбавлений права керувати транспортними засобами.

Своїми діями Микола Г. вчинив низку адміністративних правопорушень: ст. 122-4, ст. 124, ч. 5 ст. 126, ч. 4 ст. 130 КУпАП. Про чоловіка відомо, що він є фізичною особою-підприємцем та учасником бойових дій.

На суд водій з’явився, але у протоколі допиту Микола Г. пояснював, що на момент ДТП мав намір повернути ліворуч з вулиці Окружної на Борохівську. Він здійснив невеликий маневр повороту ліворуч, аби забезпечити більший радіус повороту. Під час виконання маневру відбулося зіткнення із задньою частиною його автомобіля. Микола Г. злякався, оскільки був позбавлений права керування транспортними засобами, та покинув місце ДТП. На момент аварії він не був п’яним, але потім випив 300 грамів горілки.

На переконання суду Микола Г. фактично визнав наявність в своїх діях події та складу інкримінованих правопорушень. Врахувавши усі обставини справи, правопорушника оштрафували на 40 тисяч 800 гривень та на п’ять років позбавили права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Were Показати IP 14 Жовтня 2023 23:13
Людям скучно живеться, роблять умить собі купу гемора і линяють на тисячу євро

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus