USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Хаб гуманітарного реагування: як у Луцьку працює штаб «СпівДія»

13 Жовтня 2022 08:06
У Луцьку працює гуманітарний штаб «СпівДія», який допомагає внутрішньо переміщеним особам у різних напрямках. Зокрема це консультації з психологом, юристом чи карʼєрним консультантом, робота з дітьми та гуманітарна допомога. Також одним з напрямів хабу гуманітарного реагування є допомога прихисткам, в яких проживають внутрішньо переміщені люди. Їх забезпечують продуктами харчування, гігієнічними та хімічними засобами, одягом, матрацами й іншими необхідними речами.

Цієї осені команда співпрацювала з Фундацією Дім Рональда МакДональда в Україні.

Читати ще: Спорт, аромасвічки та благодійний ярмарок: як проект «СпівДія заради дітей» створює у Луцьку безпечний простір для наймолодших
У всьому світі ця організація створює й підтримує програми, які покращують здоров’я та благополуччя дітей. У цей нелегкий час в Україні вони сфокусувалися на допомозі родинам, дитячим лікарням і всім, хто потерпає від страшної війни.

Разом зі «СпівДія хабом Луцьк» допомогли 300 сімʼям отримати продуктові набори тривалого зберігання. Розвозили допомогу в межах Волинської області.
Більше про роботу і напрями допомоги внутрішньо переміщеним особам можна прочитати ось тут: https://spivdiia.org.ua

Стати волонтером «СпівДія хабу Луцьк» можна за посиланням: https://cutt.ly/VBnCm67
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus