USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

У Володимирі внутрішньо переміщені особи, які планують посів овочів, зможуть безплатно отримати насіння

3 Березня 2023 16:38
Всеукраїнська асоціація громад у межах проєкту «Згуртовані громади» за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) передаватиме жителям та домогосподарствам територіальних громад насіння овочевої групи від міжнародних насіннєвих компаній BAYER, Hazera, Enza Zaden, Rijk Zwaan та інших.

Про це інформують у Володимирській міськраді.

Асортимент насіння овочів включає моркву, цибулю, капусту, томат, огірок, кукурудзу, кавун, диню, редиску. Зокрема міжнародна компанія BAYER передасть до посівної насіння моркви, що забезпечить потреби щонайменше 25 тисяч домогосподарств.

Виконавчий комітет Володимирської міської ради наразі проводить збір інформації про потреби внутрішньо переміщених осіб у насіннєвому матеріалі.

Надалі планують організувати його розподіл відповідно до запитів та наявності насіння, яке надали міжнародні донори.

Усіх зацікавлених просять звертатися до 7 березня у відділ економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Володимирської міської ради або телефонувати на номер 093 632 85 06 для збору уточнювальної інформації та оформлення відповідної заявки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 3 Березня 2023 17:05
Хай Валять рускі ТАНКИ руками зупиняти як в 14му НАШИХ ЗУПИНЯЛИ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus