USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Їхали жінка з дитиною: на Волині авто злетіло в кювет

20 Квітня 2023 11:16
Минулої доби волинські рятувальники відбуксирували авто з кювету, відкачували воду з домогосподарств та ліквідували пожежу в житлі.

Про це інформують у ДСНС Волині.

Уранці 19 квітня працівники 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою мотопомпи відкачували воду в домогосподарствах на вулицях Мальовничій, Ціолковського і Парковій у місті Ківерці. У результаті – відпомповано 35 кубометрів води.

Минулої доби близько опівночі на автодорозі «Володимир-Нововолинськ» біля села Шистів у кювет з’їхав легковий автомобіль. У транспортному засобі перебувала жінка з дитиною, вони не постраждали. На місці події працювали рятувальники 7 ДПРЧ. Вони відбуксирували легковик з кювету на проїжджу частину.

Увечері до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу – горіла дерев’яна господарська споруда в селі Жорнище Олицької громади Луцького району. Пожежу ліквідували рятувальники 6-ої ДПРЧ м. Ківерці та працівники місцевої пожежної охорони селищ Цумань та Олика. За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus