USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Хамовитого керівника луцького ЖЕКу можуть звільнити

9 Жовтня 2020 18:30
У Луцьку керівника ЖЕКу № 3 Руслана Юлдашева можуть звільнити через скарги на нього жителів проспекту Перемоги.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

«На зустрічі із мешканцями будинків на проспекті Перемоги, 26, 22, 20, окрім традиційних проблем, як і у більшості дворів, люди скаржилися на неприпустимо зверхнє та хамське відношення директора ЖКП № 3 Руслана Юлдашева до людей та вкрай незадовільне виконання цим підприємством своїх обов‘язків.

У разі відсутності радикальних змін в поведінці директора та в роботі цього підприємства, контракт із Русланом Юлдашевим буде розірвано достроково», – йдеться у дописі.
Як повідомлялося раніше, ЖКП № 3 у Луцьку подало до суду на мешканців через несплату за утримання будинку. Натомість жителі зазначають, що не платять через те, що ЖЕК нічого не робить, будинок у жахливому стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Мутний Показати IP 9 Жовтня 2020 18:58
Звільнять за, що? За те, що бореться з боржниками, через яких страждають добросовісні мешканці?
Петро до Мутний Показати IP 11 Жовтня 2020 11:10
Де ти бачив хоч одного держслужбовця якій бореться за що небудь крім своїх статків? Начальник ЖЕКу вибиває гроші щоб отримувати зарплатню, на решту грошей не вистачає.
лучанка Показати IP 9 Жовтня 2020 19:00
Не просто звільнити, а провести перевірку оборудок в ЖЕКу і посадити!
теплое место Показати IP 9 Жовтня 2020 20:47
Жулик и проходимец редчайший. Списывает деньги на ремонты, которые делают тяп-ляп по нескольку раз. Только аудит и опрос жителей: что сделано, а что нарисовано на карман. Еще и хам с элементами шантажа.
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 9 Жовтня 2020 21:08
А цим боржникам скрізь дорога відкрита, їх всі рахують нещасними та бідними, бо вони не мають роботи, немають зарплати, а в результаті не можуть оплатити комунальні платежі. А як же бути нам тим людям та сусідам по будинку, які прагнуть працювати, перебувають на роботі по 12 годин, щоб заробити ту копійчину, при тому не мають заборгованості за квартиру та справно кожного місяця вносять повну оплату за житло, газ, світло, холодну воду, гарячу воду і отоплення, можливо давайте платити вже будемо комуналку за цих своїх сусідів потенційних боржників. Я знав з 1998 року одну таку сім'ю: мати ще молода жінка розірвала шлюб зі своїм чоловіком покинула його з неповнолітнім (16 років) сином та переїхала жити і працювати до Італії. Батько з сином залишились в двокімнатній квартирі, через рік батько почав заливати горе алкоголем, син правда тримався довго, коли отримав паспорт і закінчив школу також почав заглядати до пляшки з оковитою. Батько спився зовсім, зараз лежить помирає від онкозахворювання. Так ось у них борг на сьогодні за житло, газ, світло, холодну воду, гарячу воду і отоплення, сягнув більше 37 тисяч грн. Комунальщики їм в квартирі відрізали батареї від центрального парового отоплення та сваркою заварили труби з гарячою водою, залишили тільки електроенергію та газ. Син правда одружився, пішов від батька до дружини жити у приймаках. Таких і подібних сімей боржників сотні, а може тисячі в Луцьку, то що може будемо платити за них, щоб вони далі пропивали своє життя та все на світі, розлучались, а їх дружини жили та працювали в ЄС, покидали та забували своїх дітей і рідних.
лучанка до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 10 Жовтня 2020 12:35
Не скидайте все до купи.Боротися з боржниками потрібно, а списувати гроші на неіснуючі роботи-ні. Мова про те, що там немає за що платити. Я плачу по 6,5грн за кв.м.(ліфта немає). Чому я повинна утримувати ЖЕК і Юлдашева з його величезною зарплатою і не отримувати взамін нічого? Все розкрадається. Роботи у будинку не проводяться ніякі.А якщо і викличеш працівника, то прийде ледачий рукожоп.Юлдашев дійсно хам, але коли до нього у відповідь рявкнеш, то замовкає, перевірено.
Люстра до Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 10 Жовтня 2020 22:41
У Білорусі таких осіб в судовому порядку відселяють в підмінний фонд. Це будинки з пічним опаленням і зручностями у дворі. А непрацюучи громадяни Білорусі яки не платять податки платять за все по окремим тарифом, платять за усі мед.послуги в лікарні, сплачують за окремим тарифом за усі види навчання починаючи з дитячого садочку і т.д. і т.п.
лучанин з досвідом Показати IP 9 Жовтня 2020 21:35
давно пора звільнити Руслана Юлдашева, це - звичайний грабіжник людських грошей і Хамло з великої літери. Тоді частина лучан нарешті можливо зможе нормально функціонувати. А то навіть Юлдашева крав розчин для обробки під'їздів. Сором!!!
Богдан Сташинський Показати IP 9 Жовтня 2020 21:54
Юлдашев на місці ... Країна Рад в минулому. За все треба платити - за кожну послугу ... Се ля ви ! А на хвилі дешевого передвиборчого популізму можна на всякий випадок звільнити на всякий випадок Президнента сполучених штатів ...
ПРАВДА до Богдан Сташинський Показати IP 21 Лютого 2021 22:53
Країна Рад в минулому ДЛЯ ТАКИХ ЯК ви!!! ви живете в компанії УКРАЇНА, яку створили саме для таких . як ви!!! Держава Україна й досі існує і всі комунальні проплачені за нас з часів, як Україна стала незалежною. ми не повинні оплачувати те, що нам дає природа-вода, газ. світло. Але все, що робиться зараз , розраховане на рабів-фізосіб цієї створеної системи, а ви, натомість, щоб розібратися у ситуації, тупо йдете й сплачуєте юридичним злодіям.
Обслуговує наш будин Показати IP 10 Жовтня 2020 09:47
Нарешті!!! Хамло він! Дзвонить мені і говорить: «а ти нічого не докажеш! Ха ха ха!» як може дозволити собі керівник так говорити! На звернення мої дзвонить і хамить, приходиш до нього -хамить! Ціни встановив захмарні! За будинок без ліфта платимо 5,47 за квадрат! В жодному нормальному осбб таких тарифів немає. Вже набрид! Персонал ЖЕКу так само, особливо прибиральниця. Напишу скаргу в ЖЕК, то приходить і верещить постійно і видно два тижні, що прибирають, потім знову не прибирає. Нехай звільнять!
Лучанин до Обслуговує наш будин Показати IP 10 Жовтня 2020 16:12
Тож його не звільняють, а попереджають
Лучанин до Обслуговує наш будин Показати IP 10 Жовтня 2020 16:14
Не звільняють, попереджають з року в рік і будуть тримати, ви лише проголосуйте, ми пообіцяємо все!!!!
Остап Вакарчук Показати IP 10 Жовтня 2020 12:06
Так нічого не скажеш, країна пенсіонерів, які привикли, як при "Совєтах": дадуть зверху команду і добрий дядя прийде - прокладку чи кран поміняє за 1 рубль, вимиє підлогу і сходи у під'їзді, протре перила від плювків на халяву пофарбує кожному вхідні двері, побілить стіни білим вапном, замалює погані слова, вставить скло розбите у шибку, вкрутить нову лампочку і на халяву ще замете після пенсіонерів, які сидячі на лавочці біля під'їзду наплювали шкарлупиння від гарбузового насіння. Наші шановні пенсіонери ті комуністичні часи закінчились, за все тереба платити. Ціни відпущені у світове плавання. Я повністю згідний та підтримую читача: "Богдан Сташинський". Ви дорогі пенсіонери, як перебуваєте на ринках чи у супермаркетах, кому скаржитися на ціни???
Русский мир до Остап Вакарчук Показати IP 10 Жовтня 2020 13:42
Товарищи пенсионеры! Скоро мы прийдем и спасем вас от хунты и вернем союз и все будет хорошо! Будет все как раньше при СССР!
Психопланетарій, Лип Показати IP 10 Жовтня 2020 13:50
У нормальному об'єднанні співвласників багатоквартирного будинку дійсно є свій бухгалтер, електрик, газозварник, сантехнік і прибиральниця або миють та прибирають під'їзд самі жильці будинку по черзі. Значить у вас дорогий читачику пенсіонере "Обслуговує наш будин" - чи погане ОСББ або його зовсім не має. І не треба тут розказувати, що скаргу напишу то прибиральниця прийде прибире сходи у під'їзді. А самі не пробували прибирати за собою за своїм срачем. Хто цей срач у під'їзді робить ви, ваші діти та внуки. Чужі там не ходять, якщо двері у вашому під'їзді закриті для чужинців. А якщо подобово двері відкриті у під'їзді, і там вештаються БОМЖі, то вибачте значить у вас в будинку повний бардак (ліва рука не знає, що робить права). Ніякий керівник ЖЕКу порядку вам в під'їзді не наведе, поки ви самі собі цей порядок не зробите.
Старий Лучеськ Показати IP 10 Жовтня 2020 15:01
ЖЕКи проїдають більше 95відсотків від отриманих коштів (офіційна відповідь міськради) і при цьому жодного впливу на оті ЖЕКи намає, а там давно пора навести лад!!!
Експерт до Русский М Показати IP 10 Жовтня 2020 15:57
Не надо! Пазязя! :/
Нова генерація. Показати IP 10 Жовтня 2020 16:17
Невже міська влада почує людей і звільнить хама, хабарника та злодія?. Важко повірити, але надія є. Попереду ж вибори. Робіть чистку керівників хоча б у цей період. Два керівника у сім'ї Юлдашева це перебор. А Юлдашев - своїм зневажливим ставленням до людей ганьбить звання офіцера. Чи прапорщик це не офіцер???
ПРАВДА до Нова генерація. Показати IP 21 Лютого 2021 22:57
Міська влада і жкп-одного поля ягоди.Не надійтесь, що його звільнять просто так, потрібно вивчати Закони, Конституцію, щоб знати, як поводитись із такими шахраями
Боратин Показати IP 10 Жовтня 2020 20:06
Дорогі лучанин, продавайте ці квартири і переїжджайте жити за місто. Переставайте кормити цих дармоїдів. Мав квартиру на вулиці Потебні 52а - там з жеком повністю схожа проблема. За декілька років проживання у квартирі так і не зрозумів за що платив гроші, а про діалог з керівником ЖЕКу навіть не варто було і думати( він теж , з іншої планети). Продав нафіг ту квартиру, за декілька років побудував будинок і не разу не пожалів! Нормальні дороги, школа, садок, селищна рада, амбулаторія. І завжди знаєш , за що платиш. ( Не реклама)
Міша Показати IP 11 Жовтня 2020 09:45
Аналогічна ситуація ЖЕК 2, Рижук. Нічого не роблять на Даньшина 1.
астролог Показати IP 11 Жовтня 2020 21:06
Це перемога...
Віктор Показати IP 11 Жовтня 2020 21:34
Та сама ситуація. Будинок в історичній частині міста, в 70му році був зроблений кап. ремонт. Зараз в жахливому стані. Будинки поряд теж.Я перестав платити утримання. Через деякий час мав розмову з Юлдашевим. Пропонував погасити заборгованість після ремонту даху та під'їзду.Але крім погроз і хамства ніякого конструктиву. Натомість почув:" Ми нічого не робили і робити не будемо!" То за що всі платили стільки років?
астролог Показати IP 12 Жовтня 2020 19:49
Думка змінилася .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus