USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Характеристики та переваги дитячих автокрісел Chicco*

29 Липня 2022 17:01
Chicco – це компанія, яка випускає широкий асортимент продукції для дітей. Марка відома на весь світ, тому користуються великим попитом. Це недешеві товари, але багаторічний досвід показує, що не варто економити на здоров’ї дітей. Величезною популярністю серед товарів користується автокрісло chicco, яке відповідає європейському стандарту безпеки.

Чи безпечно використовувати автокрісла Chicco?

Європейські експерти ставили в докір низькі показники екологічності, хоча за іншими параметрами крісло було на висоті і практично не викликало нарікань у користувачів. Дослідники німецького автоклубу ADAC відзначили досить невисокий рівень захисту маленького пасажира і низьку зручність користування Chicco Eletta (вікова група 0+1).

У моделі Chicco Xpace захист дитини і догляд за кріслом заслужили оцінки «задовільно». Універсальна модель Neptune (вікова група 1-2-3) зовсім не сподобалася експертам та отримала низькі оцінки за безпеку, зручність користування і екологічність. Але слід зазначити, що моделі Isofix незмінно отримують оцінку «добре» за безпеку малюка.

Переваги авторісла Auto Fix Fast

Автокрісло Auto Fix Fast не викликало нарікань у спеціалістів за всіма показниками. Головною перевагою даної моделі є установка в машину на спеціальну базу, попередньо закріплену на заднє сидіння. Збільшення швидкості установки і спрощення самого процесу ви гідно оціните, коли будете однією рукою відкривати двері автомобіля, а в іншій тримати 5-7-кілограмову «переноску» з 8-кілограмовим малюком.
Плюси крісла Auto Fix Fast:

Auto Fix Fast може бути встановлено на шасі більшості колясок Chicco. Завдяки опуклому дну автокрісло зручно використовувати в якості шезлонга для малюка вдома.

Серед додаткових приємних опцій – зйомний козирок від сонця і вітру, гумова ручка з чотирма положеннями, зйомний чохол, який можна прати при температурі 30 градусів, м’який тканинний підголівник.

Триточкові внутрішні ремені безпеки регулюються по висоті в трьох положеннях, а конструкція центрального замка виключає неправильне закривання. Додаткова полістиролова вкладка амортизує удари, захищаючи голову дитини.

Основний недолік тільки один – дуже ймовірно, що малюк перестане в неї поміщатися вже в 9-10 місяців, проте така проблема характерна практично для всіх подібних моделей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus