USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку відкриють соціальний простір для дітей з інвалідністю

30 Травня 2022 22:48
У Міжнародний день захисту дітей відкриють соціальний простір для дітей з інвалідністю.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

1 червня о 12.00 на вул. Івана Франка, 33а відкриватиметься соціальний простір для дітей з інвалідністю.

В оновленому приміщенні, яке адаптували для роботи з дітьми з інвалідністю, функціонуватиме осередок громадської організації «Центр розвитку «Сходинки в майбутнє», який з 2016 року працює у м. Луцьку.

Організація допомагає дітям, що потребують додаткової допомоги в пізнавальному, інтелектуальному, мовленнєвому та соціально-емоційних сферах. Розвивальні заняття відвідують діти не лише з Луцька та Волинської області, в умовами сьогодення – відкриті до спілкування з дітьми внутрішньо переміщених сімей.

Потужна команда спеціалістів: педагогів, психологів, дефектологів, логопедів, педагогів з музики, фізичних реабілітологів працюватиме з дітьми, які мають різні нозології та потребують професійної допомоги.

Мета таких занять: соціалізувати дитину, покращити її рівень розвитку, навчити комунікувати, сформувати ігрові та навчальні навички.

На заході почесними гостями будуть діти, адже саме для них підготували різноманітні інтерактиви, активності та розваги.

Вперше відкриють двері нового приміщення та ознайомлять з роботою організації спеціалісти, які працюватимуть щодня з особливими дітьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus