USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волонтери з Німеччини передали машину швидкої допомоги та медикаменти у Харків

31 Березня 2022 09:21
Авто швидкої допомоги з медикаментами та їжею для пацієнтів передав як гуманітарну допомогу Харкову від гуманітарної організації з Німеччини «Людина до Людини» волинський осередок Товариства лісівників України.

По допомогу до лісівників звернувся міський голова Харкова Ігор Терехов, розповів Суспільному директор міського Департаменту охорони здоров'я Юрій Сорокалат.

«В автомобілі є гуманітарна допомога, вона призначена для 17-ї лікарні. Далі ми подивимось, що буде нецільове – розподіляємо для інших лікарень. Автомобіль передали для реєстрації на автобазу», – сказав Сороколат.

За його словами, нині в місті працюють шість лікарень, пологові та поліклініки.

«Ми отримуємо гуманітарну допомогу, розподіляємо між лікарнями залежно від потреб», – сказав директор департаменту.

Товариство лісівників Волині у час війни активно волонтерить, збирає і надає допомогу регіонам України, які того потребують, розповів Сороколат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus