USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хаус закінчився голлівудським «хеппі-ендом»

22 Травня 2012 12:38
Остання серія Доктора Хауса (House MD) із Х'ю Лорі в ролі суперечливого лікаря-діагноста Грегорі Хауса вийшла у понеділок, 21 травня, на телеканалі Fох. Так, восьмирічна епопея серіалу завершилася хеппі-ендом у голлівудському стилі.

Про це інформує «Кореспондент.net».

У заключному 177-му епізоді доктор Хаус виявився в непростих умовах - йому загрожувало тюремне ув'язнення за ненадання необхідної допомоги пацієнту, який, до слова, згодом помер.

Проте Хаус знову – на висоті. Поліція виявляє обгорілі останки людини з документами на ім'я Хауса, після чого робиться висновок про смерть лікаря. І поки всі шоковані звісткою про трагедію, головний герой натискає на газ свого мотоцикла, що відносить його разом із найкращим другом, доктором Вілсоном (Роберт Шон Леонард) в інше невідоме життя.
«Ну і шельма!» - зірветься з уст глядача замість сліз, які вже майже почали капати.

Останньому епізоду під назвою «Всі смертні» передував годинний фільм про серіал, що розповідає про те, як створювалася вся історія.

Сто п'ятдесят людей, які працювали над створенням довгої медичної драми, зібралися в одній студії, щоб відкрити 150 пляшок із шампанським. Доктор Хаус, який за вісім років свого існування потрапив до Книги рекордів Гіннеса, підкорив серця телеглядачів - серіал подивилися понад 80 мільйонів чоловік у 66 країнах світу.

Серіал, створений Девідом Шором, тільки в США притягував до екрану майже 30 мільйонів глядачів. Критики з самого початку прихильно зустріли появу в масовій культурі нового образу лікаря - персонажа, наділеного гострим розумом, інтелектом і проникливістю замість традиційних людських чеснот, якими наділяють представників цієї професії.

Пік популярності Доктора Хауса припав на 2007 рік, проте потім аудиторія стабільно скорочувалася і в останні місяці впала до 5,5-6,6 мільйона людей, незважаючи на численні Золоті глобуси і шість премій Еммі за сценарій і постановку.

Британський актор Х'ю Лорі шість разів номінувався на Еммі, проте всі шість разів нагороди діставалися суперникам.

Тим не менш, дивакуватий доктор-мізантроп був удостоєний двох премій голлівудської преси Золотий глобус, і двох - Акторської гільдії. Крім того, Лорі потрапив в книгу рекордів Гіннеса як найбільш високооплачуваний актор телесеріалу - його гонорари за кожну серію в 2010 році досягли безпрецедентних $ 700 тис.
«І глядач, і лікар втомилися», - пояснили продюсери рішення завершити проект. До того ж Лорі хоче більшою мірою зосередитися на музичній, а не акторської діяльності - він грає на синтезаторі і є вокалістом у благодійній рок-групі Band From TV.
Нагадаємо, що 23 квітня в Лос-Анджелесі відбулася прощальна вечірка серіалу Доктор Хаус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ss6669 Показати IP 22 Травня 2012 16:41
Не дивився жодної серії )
Маузер Показати IP 23 Травня 2012 00:28
дууууууужжжжееее цікаво.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus