USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Херсон – наш!» Артем Пивоваров зіграв у Луцьку благодійні концерти на підтримку ЗСУ. Фото

12 Листопада 2022 09:10
Співак Артем Пивоваров дав у Луцьку відразу два концерти. Прибуток від продажу квитків буде перераховано на потреби Збройних сил України.

Виступи відбулися 11 листопада в розважальному центрі «Промінь».

Музикант зіграв кілька прем’єр з авторського проєкту «Твої вірші, мої ноти», в рамках якого разом із запрошеними виконавцями представляє сучасну інтерпретацію на творчість класиків української літератури, наприклад, Тараса Шевченка, Лесі Українки, Пантелеймона Куліша.
Лучани змогли насолодитися композиціями з цього проєкту, як-от «Люлі-Люлі», «Тішся», «Радісно/Страшно» та «Думи», які Артем записав разом із Alyona Alyona, Олею Поляковою, Лілу45 та Надею Дорофеєвою відповідно.
По-особливому цього вечора звучала пісня «Ой на горі». Це перша народна співанка, що отримала нове бачення завдяки проєкту «Твої вірші, мої ноти». Після переродження цей твір навіть змінив посил: якщо оригінальна версія пронизана журбою та несе сумну енергетику, то новий варіант сповнений надії та рішучості.

Окрім того, не можна не відзначити символічність тексту, який описує те, що нині відбувається в нашій країні: український народ – голуби миру, які зазнали атаки від сокола, що вирішив зруйнувати їхнє життя.
«Хочу, аби наш концерт був діалогом. Важливо говорити про наше сьогодення, про наше майбутнє… Ці концерти – наша спільна ініціатива. Ми усвідомлюємо, що насамперед разом із вами допомагаємо нашій армії. Також ці концерти – це своєрідний похід до психотерапевта. Ми отримуємо емоційне задоволення, перезавантажуємося і дозволяємо собі бути собою. Ми не одягаємо маски і не граємо ролі. Ми завжди залишаємося людьми, свідомими громадянами нашої країни, тому не можемо стояти осторонь.

На концертах у вересні ми говорили про те, що відправляємо човни та автівки на Херсон. І сьогодні ми продовжуємо підтримувати нашу країну, нашу армію. Водночас уже можемо сказати: Херсон – наш! Так було завжди, так є і так буде! Наші козаки та козачки, які щодня боронять країну, повернуть нам місто за містом. Я впевнений у цьому.

Ми віримо в нашу країну, в наших захисників. Ми постійно з ними на зв’язку. Це завзяття, яке є в них, той запал, той вогонь в очах змушують нас рухатися далі, грати по два концерти в кожному місті, безупинно випускати пісні. За дев’ять місяців ми випустили дев’ять пісень із кліпами… Ми не женемося за якимись регаліями. Ми просто хочемо бути українцями. І коли бачимо приклад в очах захисників, які щодня боронять нашу країну, не маємо права давати задню, стояти остронь.

Ми маємо кричати і говорити щодня про нашу країну, говорити одне з одним, говорити про наше майбутнє, бо в нас воно буде світле. Ми найсильніша нація у світі і зараз доводимо це не тільки собі. Ми показуємо, якою країна має бути у ХХІ столітті: незалежною, сміливою, сильною, вільною, що найважливіше. Наша воля, наша сила незламні. Разом ми подолаємо все, підемо далі та будемо прикладом для наступних поколінь», – звернувся до глядачів Артем Пивоваров.
Як розповіли організатори, кілька джипів, придбаних командою співака за кошти, виручені з попередніх концертів, працюють зараз, зокрема, на південному напрямку, в Херсонській і Миколаївській областях.

«Кажуть, що найпотаємніші мрії збуваються уві сні. Я ж хочу побажати всім нам, українцям, щоб наша спільна мрія, найпотаємніша, найважливіша, обов’язково збулася наяву. А дежавю нехай буде лише приводом і нагадуванням про те, що ми проживаємо дійсно унікальне життя», – побажав Артем публіці.

Звісно, артист виконав у Луцьку чи не найвідоміші свої хіти: «Дежавю», «Міраж», «Моя ніч», «Рандеву» та «2000».
Насамкінець співак подякував захисникам України та передав вітання нашим героям у Херсоні.
«Цей концерт особливий. Ми разом із вами хочемо подякувати нашим захисникам за те, що в нас є можливість не просто зустрічатися, а за те, що в нас сьогодні є можливість, як і кожного дня, дихати одним повітрям на єдиній українській землі під одним-єдиним українським прапором», – сказав Артем Пивоваров.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександра ЗЕЛІНСЬКОГО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людмила Показати IP 12 Листопада 2022 10:38
було потужно! був діалог! було шаленство енергії!!!
Лучанин Показати IP 12 Листопада 2022 12:45
Хто був на концерті, у Вас теж вуха позакладало і свитить?
777 Показати IP 12 Листопада 2022 19:09
Херсон наш.здорово. Но концерты лучше давать где нибудь западнее.поспокойнее да и к границе поближе. Ну и ехал бы в Херсон.там сейчас людям это очень в тему.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus