USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хіп-хоп гурт Курган і Agregat у Луцьку презентує новий альбом

18 Лютого 2022 07:00
Хіп-хоп гурт Курган і Agregat презентує у Луцьку новий альбом «Зембонджу».

Концерт відбудеться 18 лютого у Гармидер ангар-stage.

«Курган & Agregat» – звичайні хлопці з Харківщини, які вважають себе «селюками» та відверто зізнаються, що не вміють читати реп. Однак, це не заважає їм «запалювати» тисячні натовпи на фестивалях, збирати повні зали по всій Україні та мільйонні перегляди на YouTube.

Гурт складається з близнюків Аміля та Раміля Насірова, Євгена Володченка, а також DJ Культиватор.

Кар’єра гурту розпочалася із самостійно знятих любительських відео на ютубі у 2014 році, після яких хлопці стали не тільки інтернет-зірками, а й зібрали повний зал на сольному виступі в Києві. Головна тематика – життя на селі та поза ним. Їхні пісні виконуються характерним харківським сільським суржиком, щиро, відверто, із жартами та стьобом. Зараз Курган та Агрегат є постійними учасниками провідних українських фестивалів AtlasWeekend, Західфест, Файне Місто і т.д.

«Курган і Агрегат – однозначно найщиріший гурт, який не лише не відмовляється від своєї ідентичності, а й навпаки пишається нею, критикуючи явище снобізму», – це підкреслюють журналісти та ведучі різних програм.

Придбати квитки можна тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus