USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хірург з Луцька потрапив у спецпроєкт «30 лікарів Незалежної України»

24 Серпня 2021 20:30
«30 лікарів Незалежної України» – спецпроєкт Міністерства охорони здоров’я, Національної служби здоров’я України та департаментів охорони здоров’я обласних державних адміністрацій.

За словами організаторів, 30 медиків, про яких розповіли на сторінках спецпроєкту, – лише частина із тих, хто працює на «передовій» системи охорони здоров’я, що реформується, та щоденною працею творить зміни.

У цей перелік лікарів потрапив і лікар-хірург відділення ургентної хірургії медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади Масіков Олександр.

«Я чомусь завжди бачив себе у хірургії і з кожним роком все більше переконуюсь, що хірургія приносить мені найбільше задоволення. Можливо тому, що саме в цій спеціальності дуже наочно прослідковується причинно-наслідковий зв’язок, тобто досить швидко помітно результат лікування», – коментує свій вибір професії лікар-хірург.

Він підтримує зміну фінансування лікарні з виділення коштів «на ліжкомісце» та «ліжкодень» на оплату за кожного пролікованого пацієнта із певним діагнозом відповідно до складності. На думку лікаря, такий формат фінансування спонукає заклади охорони здоров’я покращувати матеріально-технічну базу, а лікарів – свій професійний рівень.

«Процес реформування є непростим, нам постійно ставлять нові і нові вимоги, виконання яких на перших етапах забирає багато часу, викликає технічні складнощі, – ділиться Олександр. – Потрібен час, аби всі процеси довести до автоматизму, щоб і лікарі, і пацієнти повною мірою відчули переваги реформи».

Раніше ми повідомляли, що ще один лікар з Луцька Олег Яковенко та співак Дмитро Монатік – під час святкового параду в Києві отримали державні нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 24 Серпня 2021 20:50
якщо це такі лікарі як шмонатік - артист України, то стає страшно ходити в лікарню. а від фрази "хірургія приносить мені найбільше задоволення" волосся стає дибки. навіює на джека-потрошителя
Аплодую до скептик Показати IP 25 Серпня 2021 08:20
Якби не його мама,то чи був би він там серед "найкращих"?! Чомусь Михайло Ловга,який крім того,що талановитий нейрохірург,самотужки зробив ремонт в операційній і кожен день рятує діток не потрапив у цей список!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus