USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хліб із маслом на Волині дорожчають невідомо чому?

2 Лютого 2009 14:59
Цінову ситуацію на Волині обговорювали під час наради у голови облдержадміністрації Миколи Романюка, – інформує 2 лютого репортер «Волинських Новин».
Заступник начальника державної інспекції контролю за цінами у Волинській області Ірина Темчишена розповіла про зміни у цінах на продукти харчування, нафтопродукти тощо.
За словами пані Темчишеної, ВАТ «Ковельмолоко» нещодавно підвищило ціну фасованого вершкового масла на 16%. Також, з 4 лютого ВАТ «Хліб» зменшує вагу буханки хліба з 800 грам до 700 грам. Причому, ціна хлібини залишається такою ж як була.
Таким чином, вартість одного кілограма хліба фактично зростає на 14%. За словами Ірини Темчишеної, представники підприємства не надали відповідного пояснення.
Заступник голови ОДА Василь Байцим вважає, що «Ковельмолоко» повинне представити структуру собівартості фасованого вершкового масла. Окрім того, пан Байцим зазначив, що подорожчання цього продукту пояснюють ростом закупівельних цін на молоко.
Проте начальник головного управління агропромислового розвитку ОДА Анатолій Аршулік засумнівався у даних, представлених підприємством.
Керівництво Волинської облдержадміністрації закликало як і цінову інспекцію, так і Волинське відділення Антимонопольного комітету виробляти пропозиції і активно діяти щодо проблем у цінових питаннях на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Лютого 2009 00:15
Континиум уже более 3 месяцев не платит за молоко, какое удорожание?! Цены только падают.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus