USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хлопчик, якого вкусила змія, перебуває у важкому стані

9 Серпня 2017 18:16
Укус змії для хлопця з Ківерцівського району ледь не став фатальним.

Нагадаємо, змія вкусила хлопчика недалеко від дому, в лісі, де він косив траву. Як правило, змії не нападають, а захищаються. Хлопець не помітив змії і наступив на неї, йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Сироватки проти уражень зміїнною отрутою ні в акушерському пункті, ні у Ківерцях, ні навіть у Луцьку не було. Препарат батькам довелося придбати. Зараз підліток у важкому стані.

Лікар реанімаційного відділення не може пояснити, чому вакцину не виділили.

Більше дивіться у сюжеті.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
РеПортер Показати IP 9 Серпня 2017 20:19
Інформація застаріла вже навіть на вчорашній день. Хлопчик з вчорашнього дня вже не в реанімації. Його перевели до іншого відділення. І стан його вже не важкий. Він йде на поправку.
121 до РеПортер Показати IP 10 Серпня 2017 09:02
Це добре!!! але інша проблема насторожує більше. керівництво області не знає що в нас водяться змії???? що кожного року вони кусають людей???? ЧОГО ВАКЦИНИ НЕ МАЄ??? це батьки в шоковому стані її мають шукати і купувати??? керівника УОЗ області треба привселюдно покарати - зняти штани і відшмагати різками на Театральномсу майдані. і не хай не переводить стрєлки на Київ. його якого чорта поставили керувати. не подобається - у ФАП хай іде працювати!
Б.М. до 121 Показати IP 10 Серпня 2017 10:46
Підтримую. Людям надали повноваження, немає вакцини -дибивайтесь. Така ж сумна історія з ботулізмом. Нашому народу всерівно, поки у самого не станеться горе, протестують проти машин на єврономерах, а більш суттєвих проблем під носом не хочуть бачити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus