USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Хлопчика, який втік з притулку і загубився, повернули

3 Лютого 2017 10:05
Учора ввечері екіпажу патрульної поліції надійшов виклик, що хлопець не орієнтується на місцевості. Перебував він на проспекті Молоді.

Патрульні прибули до 11-річного хлопця, з’ясували, що той разом з другом нещодавно втекли з районного притулку, перебували у Володимирі-Волинському, Луцьку, Ковелі, в Ковелі розійшлися, і цей хлопчина знову опинився в Луцьку.

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Луцька.

Дитина виглядала і спілкувалась нормально, була тепло вдягнена, мала з собою рюкзак і пакет з речами. Розповіла, що вже не вперше втікає з притулку і має досвід «катання в поліцейських автомобілях».

Інспектори встановили, що з даного притулку надходив виклик про втечу дітей. Виявилось, що цього хлопчика саме розшукували. Тож його доставили в міський відділок поліції, звідки його забрав директор закладу.

Хлопець перебуває в притулку досить давно, має живих батьків, які, однак, ведуть неблагополучний спосіб життя, тож позбавлені прав виховувати його.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus