USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Хлопці на вертольотах і джипах» підставляють депутата Волинської облради?

25 Липня 2009 11:50
Пропозиція депутата облради Петра Камельчука щодо розподілу мисливських угідь здалася сумнівною заступнику голови Волинської обласної ради Борису Загреві. Про це йшлося під час сесії Волинської облради, – повідомляє 25 липня репортер «Волинських Новин».
 
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк після того, як пропозиція зняти питання щодо мисливських угідь з розгляду не пройшла, зазначив: «Я бачу, тут вже такі ігрища почалися. Зап’єте ви холодною водою ці угіддя всі».
 
Депутат облради Петро Камельчук (фракція БЮТ) не розуміє, чому на мисливські угіддя у Турійському районі, зокрема в урочищі «Літинська дача», претендує мале приватне підприємство «Вероніка». Пан Камельчук вважає, що ці угіддя слід натомість надати Турійському районному товариству мисливців та рибалок «Тур».
 
Заступник голови Волинської обласної ради Борис Загрева зазначив, що звернеться до прокурора. Він вказав Петру Камельчуку: «Стало відомо, що під маркою громадської організації мисливців і рибалок «Тур» діє закрите акціонерне товариство «Тур», яке здійснює полювання на тих самих територіях, які називаються мисливське товариство «Тур». В результаті цього в інші угіддя ночами, полюючи, заїжджають джипи… з приборами нічного бачення… Петро Степанович (Камельчук – «ВН»), вас підставляють ті, вас налаштували ті, хто далі от так хоче полювати, як він сьогодні полює. Всі ті факти виїзду із мисливських угідь «Тур» тепер, коли вже заборонене полювання, сьогодні є вже зафіксованими районним відділом внутрішніх справ Володимира-Волинського, і це буде розслідуватися». Пан Загрева порадив, перш ніж подавати пропозиції щодо розподілу угідь, до кінця розібратись, «щоб дійсно не було того, що під маркою мисливських оцих товариств там не стояли ті хлопці, які мають великі гроші ще й вертольоти, як мені розказували».
 
Борис Загрева зазначив, що «маємо вже 30 випадків стрільби по єгерях», які охороняють волинські мисливські угіддя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Аноніммм Показати IP 25 Липня 2009 19:53
угіддя типу "лозинського" є і на волині
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 10:52
Це угіддя п. Загреви Б.Ю. де він влаштовує "полний бєспрєдєл". Наприклад, в цьому році 14 березня він з "командою" відстріляв двох диких свиней, коли полювання на копитних закінчилось в Україні 31 грудня минулого року, а самка народжує потомство вже в квітні!!! Крім того місцевим жителям вже заламують руки, травлять собак на подвір'ях. До розстрілів лишився один крок. Не вірте в казочки про збільшення фауни, нічого там не збільшилось. Відбувається дерибан та БЕЗКОШТОВНА передача надбання всього народу в БЕЗОПЛАТНЕ користування !!!
Анонім Показати IP 27 Липня 2009 12:06
Борьба местных князьков, за владения. А народ, как всегда, пострадает. Дело Лозинского живет и побеждает.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus