USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хлопцям, які на Банковій побили журналіста, повідомили про підозру

15 Серпня 2021 23:15
Вчора під час мітингу під Офісом Президента порушники спочатку принижували, а потім нанесли тілесні ушкодження фотокореспонденту. За скоєне їм загрожує до п’яти років ув’язнення.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на пресслужбу поліції Києва.

«Нападниками виявилися львів’яни, 2001 та 2004 років народження, які були учасниками акції. У рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 2 ст. 345-1 (Погроза або насильство щодо журналіста) Кримінального кодексу України, слідчі за процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину.

Поліцейські звернулися до суду з клопотаннями про обрання їм запобіжних заходів. За скоєне фігуранам загрожує до п’яти років позбавлення волі. Також співробітники поліції встановлюють роль інших учасників у скоєному правопорушенні.

Окрім того, наголошуємо: вибачення за скоєння злочину не звільняє правопорушників від відповідальності.

Розкаяння, матеріальна компенсація витрат на лікування журналіста може бути врахована судом під час винесення вироку. Також нагадуємо, що членство в будь-яких громадських формуваннях чи політичних організаціях не звільняє від відповідальності за скоєння правопорушення», – підсомовує відділ комунікації поліції Києва.
Як повідомлялося, 14 серпня під Офісом відбулася акція «Зупинимо капітуляцію» за участю представників Нацкорпусу. За словами глави Департаменту комунікацій МВС Артема Шевченка активісти Нацкорпусу не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів і спровокували зіткнення з силами правопорядку.

Пізніше стало відомо, що семеро поліцейських і один військовослужбовець Нацгвардії постраждали від дій мітингувальників. Крім того, невідомі побили журналіста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
В . Показати IP 16 Серпня 2021 08:04
Какой скандал журналисту дали полицу.вот это новость!!!!!
Висновок Показати IP 16 Серпня 2021 09:14
Нацюки - пацюки деградовані.
Точно Показати IP 16 Серпня 2021 10:27
Чим більше дивлюся на такн печерне б. дло, тим більше поважаю братів Кононовичів.
Народна прокуратура до Точно Показати IP 16 Серпня 2021 11:06
Розчарую Вас, ідеї, які пропагують ці брати, ще більш печерні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus