USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Хоч і комендантська година: на Волині відбудуться Богослужіння на Великдень

10 Квітня 2022 09:28
Митрополит Луцький і Волинський Михаїл узгодив із місцевою владою, як відзначатиметься Великдень під час воєнного стану.

Про це повідомили на сторінці Волинської єпархії ПЦУ у Фейсбуці.

Загалом якихось докорінних змін проведення найбільшого свята – Світлого Христового Воскресіння – не передбачається. Принаймні, з огляду на поточну фазу війни. У храмах єпархії звершуватимуться всі святкові Богослужіння без змін, зазначив владика.

У пасхальну ніч комендантську годину буде встановлено тільки за межами населених пунктів. Тобто для тих, хто братиме участь у нічній відправі, освяті пасхальних страв, це можна буде звершити лише в межах того міста, селища чи села, у якому вірні перебувають у час комендантської години. Тож якщо Ви плануєте відзначати свято не там, де живете/працюєте, – слід завчасно напередодні прибути в той населений пункт, у якому будете в церкві великодньої ночі.

Всі інші заходи безпеки зберігаються: треба мати при собі паспорт, бути пильним і повідомляти правоохоронцям про підозрілих осіб тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ОДІН. Показати IP 10 Квітня 2022 11:50
ЗАКОН МАЄ БУТИ ДЛЯ ВСІХ ОДИН БЕЗ ВИКЛЮЧЕНЬ...?
Лучанин до ОДІН. Показати IP 10 Квітня 2022 13:15
Дурням закони не писані!
Джек до ОДІН. Показати IP 10 Квітня 2022 13:27
Ми громадяни України і це наше свято.Відвали кадирівець
А до ОДІН. Показати IP 10 Квітня 2022 16:34
Для попів законів немає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus