USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Хрестоносці продемонстрували, що сильніші сталеварів. Огляд матчу

13 Березня 2016 16:48
Погода зробила приємний сюрприз учасникам матчу – хоч цього ранку у Луцьку стало холодніше, але хмари розступилися, натякаючи на те, що час розступитися хмарам і довкола «Волині». «Хрестоносці» знову не змогли виставити оптимальний склад. Олег Герасимюк та Дмито Козьбан все ще травмовані, не міг замінити дискваліфікованого Володимира Польового Владислав Шаповал, який також отримав ушкодження перед грою, - повідомляють у клубній прес-службі.

Зате у грі проти Сталі дебютував Ярослав Деда, щоправда, грав він тільки до 26 хвилини і був замінений на Чепелюка. Перший тайм взагалі не вельми вдався господарям, адже у ствір воріт лучанам не вдалося жодного разу пробити. За жорсткої боротьби на кожному клаптику поля, яку нав’язала Сталь, гості частіше по-справжньому турбували ворота опонентів. Тричі Богдан Шуст ставав непорушною скалою атакам сталеварів. Особлива честь і хвала Богдану за «знешкодження» виходу Лазіча сам на сам.

Такий самим воротарським подвигом розпочався й другий тайм – Шуст в останній момент витягнув руку, в яку потрапив м’яч після удару Васіна.

Лучани ж відповіли відразу... голом! Кравченко пробивав з дальньої дистанції, влучив в голову Чепелюка, м'яч відлетів на лівий фланг, де Хомченко, показавши дриблінг, помітив, що Паньків прикриває ближню стійку. Вітя підсік м’яча й перекинув кіпера гостей. Гол-красень, який став дебютним в УПЛ для молодого нападника - 1:0.
Після цього у лучан почало виходити на полі набагато більше від тривожного першого тайму. Тим більше, що гості, напевне, збагнули – Шуста цього матчу їм не пробити, адже Дебелко бив, здавалося б, точно в кут, але ж Шуст є Шуст. Богдан виручив своїх і в заключні десять хвилин, особливо після випаду Малакяна.

П'ять доданих в кінці хвилин тривали цілу вічність, але "Волинь" втримала переможні 1:0.

Лучани не програвали в Луцьку з 4 жовтня, відтак продовжили цю традицію і в звітному матчі. Наступного вікенду хрестоносці поїдуть до Києва на гру із «Олімпіком» (20 березня, 14.00).

«Волинь» – «Сталь» – 1:0 (0:0).

Ліга Парі-Матч, 18 тур, 13 березня,Луцьк (14.00), Авангард», 2 850 глядачів.

Арбітр: Пасхал (Херсон)

ВОЛИНЬ: Шуст – Гуменюк, Жуніч, Логінов, Шабанов – Богданов, Кравченко (к) – Мемешев, Хомченко, Деда (Чепелюк, 26, Р. Никитюк, 71, Горопевшек, 90+3) - Діденко.

Запасні: Кичак, Романюк, Дудік, Петров.

СТАЛЬ: Паньків – Барановський, Іщенко, Кравченко, Воронін – Карасюк, Каленчук (к)(Дебелко, 62) - Гор Малакян, Едгар Малакян (Буднік, 74), Лазіч, Васін (Котляр, 82).

Запасні: Бандура, Латіфу, Пшеничних, Кучеров.

Голи: Хомченко (54)

Попередження: Шабанов (7), Васін (70), Р. Никитюк (72), Шуст (85), Гуменюк (90+3)

Огляд матчу:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 13 Березня 2016 17:41
молодці хлопці! навіть перед "розстрілом" показали силу духа! шкода .що "Волинь" як команду "злили" .Дуже жаль...
а де пресуха Показати IP 13 Березня 2016 18:15
Чому немає ще зара коментаря Кварцяного Швидше працюйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus